- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Niestety, półtorej godziny to za mało dla slubice24.pl na skompletowanie wyników. Myślę, że szybko, to oznaczało w ciagu tygodnia, jak już minie czas na odwołania...
kreplas napisał:
Niestety, półtorej godziny to za mało dla slubice24.pl na skompletowanie wyników. Myślę, że szybko, to oznaczało w ciagu tygodnia, jak już minie czas na odwołania...
Jak w ciągu 1.5 godziny mamy podać wyniki wyborów skoro ich jeszcze nie ma?
Możemy podać jedynie te co są oficjalnie znane, z głosowania w szpitalu.
Ryszard Bodziacki - 10
Dariusz Lesicki - 5
Tomasz Ciszewicz - 4
Pozostali kandydaci - 0
A jeśli chcecie nieoficjalne wyniki pierwszej trójki to proszę bardzo (zaznaczam, że to nieoficjalnie i mogą ulec zmianie):
2551 Tomasz Ciszewicz
2433 Ryszard Bodziacki
2288 Dariusz Lesicki
Aktualizacja:
Napływają do nas kolejne cząstkowe wyniki z poszczególnych obwodów głosowania, jednak żeby nie wprowadzać zamieszania, to zamiast publikować wyniki z poszczególnych obwodów, będziemy co jakiś czas aktualizować sumaryczny wynik w artykule dotyczącym wyborów
www.slubice24.pl/wiadomosci/aktualnosci/...na-burmistrza-slubic
Byłem pewien,że przeprowadzicie Państwo sondaże przed lokalami wyborczymi, stąd te półtorej godziny...Przeprasam, jeśli przeceniłem Panstwa możliwości...
Wstyd mi za "władze"
Szanowni Forumowicze,
chciałbym serdecznie podziękować Wszystkim, którzy przez ostatnie tygodnie czynnie wspierali mnie w trakcie kampanii wyborczej, członkom sztabu, kandydatom do Rady i wszystkim dobrowolnie współpracującym. Praca z Wami to była przyjemność. Szczególnie chciałbym wyrazić słowa uznania dla Pełnomocnika KWW Słubiczanie.pl Roberta Włodka. Nie mniejsze podziękowania dla Mariusza Dubackiego, Grzegorza Cholewczyńskiego, Przemka Wojdyło,Braci Bidolów, Mariusza Rękawieckiego, Pawła Drzewieckiego i wielu wielu innych...
ludzie czy to jakas choroba slubickie SLD opanowała? kazdy kazdemu dizękuje tu na forum, podziekujcie sobie we wlasnym gronie, podziekowania wypisane dla publicznego poklasku i uwagi innych to co najmniej kuriozalne i zachodzi podejrzenie co do czystosci intencji (zachodzi podejrzenie tzw. lansu pod publiczkęLesicki Dariusz napisał:
Wstyd mi za "władze"
Szanowni Forumowicze,
chciałbym serdecznie podziękować Wszystkim, którzy przez ostatnie tygodnie czynnie wspierali mnie w trakcie kampanii wyborczej, członkom sztabu, kandydatom do Rady i wszystkim dobrowolnie współpracującym. Praca z Wami to była przyjemność. Szczególnie chciałbym wyrazić słowa uznania dla Pełnomocnika KWW Słubiczanie.pl Roberta Włodka. Nie mniejsze podziękowania dla Mariusza Dubackiego, Grzegorza Cholewczyńskiego, Przemka Wojdyło,Braci Bidolów, Mariusza Rękawieckiego, Pawła Drzewieckiego i wielu wielu innych...
Drogi Darku!!!
To ja ze swojej strony, chciałbym bardzo gorąco podziękować Tobie. Za kampanię, za współpracę, za to, że mogłem pracować dla Ciebie przez ten czas. Rzadko zdarza się kandydat, dla którego ludzie w sztabie wyborczym pracują z taką wiarą w zwycięstwo i w zmiany. Ludzie, których spotykam na mieście powtarzają mi, że "odwaliliśmy kawał dobrej roboty", że z osoby postrzeganej jako osobę z zewnątrz, zrobiliśmy jednego z głównych pretendentów do objęcia stanowiska burmistrza Słubic. Ty nie jesteś osobą z zewnątrz!!! Znamy się i współpracujemy w Słubicach od 10 lat!!! Mieszkasz tu prawie 20 lat!!! Osobiście sądzę, że mogliśmy pracować więcej, z większą determinacją, 24 godziny na dobę, może wtedy głosy z Drzecina i z Golic nie przesądziłyby wyborów. Najważniejsze jednak jest to, że blisko 70% mieszkańców naszego miasta powiedziało TAK!!! Chcemy zmian!!! Jestem przekonany, że te zmiany nastąpią, może nie będą one miały twojego oblicza profesjonalizmu, ale nastąpią.
Drodzy forumowicze!!!
Jestem przekonany, że Darek Lesicki zaproponuje na najbliższe 4 lata nową formułę działania KWW SŁUBICZANIE.PL. Będziemy na co dzień pracować na rzecz tego miasta i jego mieszkańców. CZAS NA ZMIANY!!! Teraz i za 4 lata.
Trochę mnie to rozbawiło. Nie jestem z SLD, ani z PO, ani z innego politycznego Piepszotu, ale też... Dziękuję Panie Lesicki! Panu Ciszewiczowi również dziękuje i gratuluję prowadzenia w pierwszej turze wyborów! Mam nadzieję że w drugiej będzie tak samo. Czy ja też, już jestem, dla publicznego poklasku podejżany i mam nieczyste intencjie? :woohoo:... podziekowania wypisane dla publicznego poklasku i uwagi innych to co najmniej kuriozalne i zachodzi podejrzenie co do czystosci intencji
Zanim zaczniesz komuś dawać jakieś rady, sam się do nich zastosuj.wolanin napisał:
[...]drodzy panowie przez zasiedleniem forum polecam lekturę netykiety[...]