- Otrzymane podziękowania: 5
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
I niby Ty się znasz? Tak?alien napisał: re. kaczka jeśli uważasz że źle doradziłeś znajomym w poprzednich wyborach, to teraz siedź cicho i zajmij się tym co umiesz robić najlepiej (np. szydełkowaniem, haftem). Natomiast doradzanie, namawianie i agitowanie zostaw tym którzy się na tym lepiej znają od ciebie.
Kandydatów znamy z grubsza już dziś. Liczą się praktycznie tylko obecny i poprzedni burmistrz.alien napisał: Kandydatów na Burmistrza przyszłej kadencji poznamy za 41 dni, a kandydatów na radnych za 2 godziny.
A może byś napisał "w czym szum"?"Cierpliwość to cecha charakteru godna króla".
Może dla odprężenia powinieneś liczyć barany na niebie?
No "bardzo" obiektywna. Prowadzi w niej człowiek, który nawet nie kandyduje do wyborów.i bardzo obiektywna sonda:
www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/artic...9/POWIAT11/140429393
Sierszulski napisał: Niestety bardzo zawiodłem się na obecnym burmistrzu wstyd ale przyznaję się, że sam na niego głosowałem i namawiałem innych by swój głos oddali na Pana Ciszewicza przepraszam wszystkich, których wprowadziłem w błąd lobbując na obecnego burmistrza jak bym wiedział jaki będzie efekt końcowy ugryzł bym się kilka razy w język. Podobno każdy ma prawo do błędu ale jeszcze raz przepraszam za niewłaściwy kierunek.Sory Myślę, że mieszkańcy gminy i miasta nie popełnią tego błędy powtórnie.
Rob napisał:
Sierszulski napisał: Niestety bardzo zawiodłem się na obecnym burmistrzu wstyd ale przyznaję się, że sam na niego głosowałem i namawiałem innych by swój głos oddali na Pana Ciszewicza przepraszam wszystkich, których wprowadziłem w błąd lobbując na obecnego burmistrza jak bym wiedział jaki będzie efekt końcowy ugryzł bym się kilka razy w język. Podobno każdy ma prawo do błędu ale jeszcze raz przepraszam za niewłaściwy kierunek.Sory Myślę, że mieszkańcy gminy i miasta nie popełnią tego błędy powtórnie.
Jeżu, ale szambo, kim ty jestes Szierszulski ?