- Otrzymane podziękowania: 0
iwona.niklas@o2.pl napisał: A niby , co możecie zarzucić obecnemu Burmistrzowi?........ że stara się uczciwie wykonywać swoje obowiązki ? To się CENI.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Robert69 napisał:
iwona.niklas@o2.pl napisał: A niby , co możecie zarzucić obecnemu Burmistrzowi?........ że stara się uczciwie wykonywać swoje obowiązki ? To się CENI.
Obecny Burmistrz nie jest człowiekiem . ,,mafii ,, to tego mu nie mogą darować!
Nie nalezy do mafii i rządzi miastem. To mafijnym pachołkom spędza sen z powiek!
jurand napisał: Tomasz Ciszewicz- Ten Pan miał naprawdę trudny orzech do zgryzienia, ale zgryzł i dał radę! wystarczy się rozejrzeć po mieście.
jurand napisał: Nie będę się rozpisywał bo każdy obiektywnie ptrafi to ocenić i docenić.
W której spółce jesteś prezesem/dyrektorem?jurand napisał: Nareszcie ieszkańcy poznali co to znaczy mieć włodarza z prawdziwego zdarzenia. Nie zepsujmy tego na nadchodzących wyborach
No się rozglądam po mieście i szukam gdzież to się podziały mieszkania komunalne wybudowane przez Ciszewicza, gdzie te wyremontowane drogi i podwórka. Ale trzeba przyznać Ciszewiczowi, że ma dar do tworzenia spółek dla koleżków.jurand napisał: Tomasz Ciszewicz- Ten Pan miał naprawdę trudny orzech do zgryzienia, ale zgryzł i dał radę! wystarczy się rozejrzeć po mieście. Nie będę się rozpisywał bo każdy obiektywnie ptrafi to ocenić i docenić.
Szczególnie ci co się nazywają Stupieńko, Sawicki czy Woźniak.Nareszcie ieszkańcy poznali co to znaczy mieć włodarza z prawdziwego zdarzenia.
A mi podoba się Wrocław i co w związku z tym?rafaello napisał: Szanowni Mieszkańcy. Nie jestem mieszkańcem Słubic ale bardzo często przez to miasto przejeżdżam i bardzo mi się podoba nie należę do żadnej partii.Jestem z województwa Dolnośląskiego.
W której spółce jesteś prezesem/dyrektorem?[/quote]jurand napisał: Nareszcie ieszkańcy poznali co to znaczy mieć włodarza z prawdziwego zdarzenia. Nie zepsujmy tego na nadchodzących wyborach