- Otrzymane podziękowania: 2
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Może dlatego?mistikkkk napisał: Byłam święcie przekonana, że Pan Ciszewicz jest powiązany z PiSem, przynajmniej tak mi się obijało o uszy i takie zdania chodziły po mieście.
Nie będę ukrywała, że należę do elektoratu tej partii więc oddałam głos na Ciszewicza.
Ok - mój błąd, że nie sprawdziłam, że PiS wystawił własną kandydatkę ale w takim razie nie rozumiem czemu tego Pana utożsamia się "na mieście" z tą partią ?
Ręce i cycki mnie opadli.mistikkkk napisał: Nie za bardzo wiem kim jest Pan Łuczyński i chyba nie o nim mowa.
Jak się nie interesuje, to po co w ogóle chodzi na wybory?mistikkkk napisał: Człowieku, przeciętny obywatel nie interesuje się składem Rady Gminy, Rady Powiatu itp.
Ja też w Urzędzie rzadko bywam, tylko w sprawach do tego niezbędnych ale bardziej mnie interesuje kto i jakim jest burmistrzem niż to całe bagienko w Warszawie z jego premierem na czele. Tym bardziej, że na wybór premiera nie masz żadnego wpływu a burmistrza przez pomyłkę ale sobie wybrałaś.Łuczyński to nie premier Polski tylko burmistrz i to w dodatku vice w małych Słubicach i miałam prawo nie wiedzieć o tym kim jest jako osoba nieinteresująca się polityką prawie wcale, a w urzędzie miejskim bywam może raz na 2 lata.
A to już nie mnie oceniać, tylko Wam katolikom. Zresztą wychodzi na to, że nie tylko w tej sprawie jest nie fair, zobaczymy co przyszłość przyniesie.Może faktycznie to coś tłumaczy, ale ogólnie trochę nie fair grał Pan Ciszewicz, kreując się na krótko przed wyborami na praktykującego katolika.