Kliknij przycisk i otwórz MENU >>
Jest wiele przyjemnych sposobów na spędzenie wieczoru sylwestrowego.  Hotel Horda proponuje zabawę do rana, wykwintne dania kuchni europejskiej oraz open bar.

sylwek horda

Zabawę sylwestrową rozkręci znany i lubiany DJ Marcin Śliwa. 

Koszt: 450 zł / osoba
 
MENU SYLWESTROWE

Obiad:
  • kaczka pieczona
  • pure brokułowo – groszkowe
  • marchewka baby carrot – glazurowana
Stół szwedzki na ciepło:
  • gołąbki po królewsku z ryżem
  • ragoût z dziczyzną
  • nadziewane kalmary
  • poliki wołowe w sosie
  • ośmiornica po bałkańsku
  • kurczak kukurydziany z warzywami grillowanymi
  • żur po staropolsku
  • barszcz czerwony z pasztetem po królewsku
Zakąski zimne:
  • pomidorki cherry z serem kozim
  • łosoś marynowany
  • tatar wołowy
  • tatar z łososia
  • sałatka z indykiem i awokado
  • rolmopsy
  • krewetki na sałacie
  • pstrąg w galarecie
Stół wiejski:
  • mięsa własnego wyrobu
  • wędliny własnego wyrobu
  • pieczona kiełbasa biała podana w kamionce
  • smalec, ogórek kiszony
  • kapusta kiszona w słoikach
  • pikle
  • marynowany kalafior
  • swojskie pieczywo
Stół słodki:
  • trzy rodzaje ciasta
  • rogaliki
  • musy czekoladowe
  • crême brûlêe
  • panna cotta
  • owoce
Ponadto:
  • kawa
  • herbata
  • woda
  • soki
  • napoje gazowane
  • whisky
  • wódka
  • wino
  • open bar
[reklama]

Chcesz dodać komentarz do artykułu? Zaloguj się lub zarejestruj swoje konto na portalu.