Nie jestem ani byłym ani obecnym pracownikiem tegoż marketu , ale uważam że to co pisze Kotek i Archimond to są po prostu jaj.............
Archimond pracowałeś/aś z tym człowiekiem ? pewnie nie , ale moja córka pracowała z nim nie będę wymieniał tutaj nazwisk , i dużo wiem na temat tegoż Pana dobrego , porządnego , i zarazem miłego Pana Kierownika , wież za co został zwolniony z P i P za to że powiedział w obecności klientów i pracowników na sklepie że Pani Dyrektor jest starą K....... i za to został zwolniony więc proszę co wy wiecie ja mam prawie 60 lat i takiej prostej osoby nie widziałem , córka także opowiadała jak potrafił się odnosić do niej czy do innych pracownic tego marketu , a to że przegrał sprawę z tym kasjerem to bardzo dodrze może go czegoś nauczy , przede wszystkim pokory , i nie wypisuj KOTKU że Sady są omylne , może i tak ale w tej sprawie na pewno Sąd nie był omylny, a do przykładu , na miejscu Sądu obciążył bym całymi kosztami tegoż kierownika , oraz zasądził bym odszkodowanie na rzecz Pana Irka , może wtedy by się jeden z drugim opamiętali, Nie mam nic do tego kierownika bo fakt taki iż go nie znam osobiście ale fakt jest taki a nie inny, a to że media nagłaśniają tą sytuacje to bardzo dobrze że pokazują jak ludzie są wykorzystywani , poniżani i nie tylko w pracy , ja jestem pełen podziwu dla Pana Irka , że publicznie opowiedział to a to że płakał w telewizji to widać tylko że jest prawdziwym facetem, i nie był to cyrk , jak piszesz Kotku że cię rozbawił do łez , życzę Tobie i Archimondowi , podobnych przeżyć w pracy mobbing, poniżanie itp , może wtedy zrozumiecie że takie historie zdarzają się na prawdę , bo do puki kogoś z nas nie dotyczy dana sprawa to się śmiejemy i wypisujemy głupoty , a jak nas dotknie dana sprawa to wtedy inaczej myślimy ..
z szacunkiem dla was oboje ale proszę zastanówcie się nad tym co wypisujecie na forum !
Panie Irku jeśli pan to wszystko czyta to niech pan wie że ja i moja rodzina jest z panem chylimy czoła dla pana sprawy i podziwiamy pana za odwagę i niech pan się nie przejmuje także jak prostymi komentarzami wypisywanymi pod pana adresem to jest forum i każdy może coś na pisać dla zabicia czasu !
Pozdrawiam Adam