- Otrzymane podziękowania: 4
Bez przesady, akurat wymiana końcówek drążków to jedna z prostszych czynności w większości samochodów i doktoratu z astro-fizyki do tego nie potrzeba.Piterson:
Oczywiście, że równie dobrze mogłeś sam sobie wymienić końcówki. Tak jak sam możesz leczyć się nie chodząc do lekarza. Wszak Polak zna się na wszystkim.
A cóż w tym ryzykownego, klient jakoś do Ciebie dojechał, więc śruby ma raczej podociągane, a nawet gdyby nie, to Ty je dokręcasz, robisz zbieżność, kasujesz i uświadamiasz co ewentualnie było nie tak. Może nawet następnym razem wymieni te końcówki u Ciebie?Ja nie twierdzę, że ustawienie zbieżności po czyjejś robocie jest niemożliwe. Jest po prostu ryzykowne, a ja tego ryzyka nie chcę ponosić.
Tu już dorabiasz sobie ideologie, której sam nawet nie stosujesz.Poza tym, nigdy nie podejmuję się roboty, której nie jestem w stanie dokończyć. I uparcie powtarzam - odsyłanie klienta, żeby szukał sobie kogoś, kto mu zbieżność ustawi, jest narażaniem go na realne niebezpieczeństwo. Jak się ktoś lubi w to bawic, to ja na to nic nie poradzę.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Bez przesady, akurat wymiana końcówek drążków to jedna z prostszych czynności w większości samochodów i doktoratu z astro-fizyki do tego nie potrzeba.
A cóż w tym ryzykownego, klient jakoś do Ciebie dojechał, więc śruby ma raczej podociągane, a nawet gdyby nie, to Ty je dokręcasz, robisz zbieżność, kasujesz i uświadamiasz co ewentualnie było nie tak. Może nawet następnym razem wymieni te końcówki u Ciebie?.
Tu już dorabiasz sobie ideologie, której sam nawet nie stosujesz.
Skoro wiesz, że to może być niebezpieczne, to dlaczego wypuściłeś "niesprawny" samochód żeby się "pałętał" po drogach?