- Otrzymane podziękowania: 0
Ocena pracowników w sklepach
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Sluchajcie, nie wiem jak Was ale mnie bardzo denerwuje pewna sytuacja w sklepie Netto. Jak chce sie zaplacic karta to zadaja okazania dowodu osobistego, bo koniecznie chca wiedziec czy jest Twoja
... Ja rzadko kiedy mam przy sobie dowód jak ide na zakupy, zdarzylo sie nawet tak ze odmowiono mi przyjecia karty, bo nie chcialam okazac dowodu i musiałam całe zakupy zostawić w sklepie (uwazam ze nie mamy obowiazku okazywac swojego dokumentu kasjerowi). Co Wy na to?
Tak zgadzam się z Tobą , że nie musimy okazywać dowodu osobistego kasjerowi , ale jeśli kobieta płaci kartą i na karcie piszę np ADAM KOSCIUSZKO , to jest to podstawą do okazania dowodu że karta jest osoby która dokonuje zakupu, a nie kogoś innego . w Niemczech kiedy płacę kartą zawsze proszą mnie o pokazanie dokumentu potwierdzając moje dane na karcie to chyba nic dziwnego !!!
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- xy37
- Świeżak
-
- Starsza Pani
- Świeżak
-
Akurat opinia Pitersona wcale mnie nie dziwi,hehehe.Juz sie przekonałam ze facet jest upierdliwy,czepialski i szukajacy dziury w całym,i pewnie do kazdego o byle gó...no by sie przyczerpił.
Witaj , jak czytam te śmieszne opinie na tego kasjera to aż mnie szlak trafia , widzę że ty także byłaś miło obsłużona przez tego Pana naprawdę spoko Gościu !
- Starsza Pani
- Świeżak
-
Drogi Kasjerze jak to czytasz to pozdrawiam Ciebie serdecznie Marta , i nie przejmuj się tym co piszą na Twój temat ludzie to świnie muszą sobie czymś czas zając ...
- Starsza Pani
- Świeżak
-
Mówimy chyba o tym samym kasjerze... Tez mialam podobną akcję, w kwietniu kiedy przyszlo mi do płacenia powiedzial, ze karty nie przyjmują, bo jest żałoba narodowa, gosciu mial tak poważną minę, ze zbaranialam, a czesc ludzi z kolejki zaczela zostawiac zakupy, po czym grubiansko stwierdzil ze zartowal a "ciemnogród" go nie rozumie :woohoo: , czesto slyszalam jak potrafi przeklnac przy ludziach. Przykladowo starsza Pani wyszla z koszykiem posa obreb kasy i chciala zaniesc w miejsce gdzie jest wejscie do sklepu, a ten sie na nia chamsko wydarl, a na koniec podsumował cytuje: "Ludzie to maja najeb... w bani".
Ja przestałam chodzić do netto.
Jak to czytam to powiem szczerze żal mi Ciebie kobieto .... ty nigdy Kurw..........ą nie rzuciłaś ? tam trzeba mieć żelazne nerwy to jest praca a nie zabawa ... po prostu żal mi Ciebie...
- Piterson
- Świeżak
-
Zgłaszałem te jego przekręty do kierownika, nie mówię już o jego tekstach do klientów, które słyszałem stojąc przy kasie.
Dla mnie ten "kasjer" to zwykły cham i oszust, i niestety ale miałem też okazję poznać go bliżej, i wiem co to za "człowiek".
- xy37
- Świeżak
-
- Piterson
- Świeżak
-
- ziutka8
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- Starsza Pani
- Świeżak
-
Ja poznałem się na tym "kasjerze " osobiście, oszukał mnie i to nie raz, dlatego wiem co piszę.
Zgłaszałem te jego przekręty do kierownika, nie mówię już o jego tekstach do klientów, które słyszałem stojąc przy kasie.
Dla mnie ten "kasjer" to zwykły cham i oszust, i niestety ale miałem też okazję poznać go bliżej, i wiem co to za "człowiek".[/quo
Nie rozumiem , już Ciebie Peterson...... wcześniej pisałeś że od pół roku nie robisz zakupów w Netto , bo cię kasjer oszukał , a teraz piszeż że nie raz cię oszukał robiąc zakupy człowieku , mam pewność i zrozumienie dla kogoś takiego jak ty.. może jednak pomyliłeś sklepy, wież tyle ich jest że może Netto , pomyliło ci się z Lidlem , lub Biedronką . po prostu twoje teksty są takie płytkie jak ty . mino wszystkiego życzę cię szacunku dla ludzi ....
- Piterson
- Świeżak
-
- bebe
- Wylogowany
- Świeżak
-
- agata_27
- Wylogowany
- Senior forum
-
Nie oczerniaj, bo każdy może się zapomnieć. Zamiast oczerniać MŁODE dziewczyny po prostu tam nie chodź. Ja tam lubię chodzić .
- bebe
- Wylogowany
- Świeżak
-
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Darek z żoną Słubiczanie
... Ja rzadko kiedy mam przy sobie dowód jak ide na zakupy, zdarzylo sie nawet tak ze odmowiono mi przyjecia karty, bo nie chcialam okazac dowodu i musiałam całe zakupy zostawić w sklepie (uwazam ze nie mamy obowiazku okazywac swojego dokumentu kasjerowi). Co Wy na to?