- Otrzymane podziękowania: 0
Sluchajcie, nie wiem jak Was ale mnie bardzo denerwuje pewna sytuacja w sklepie Netto. Jak chce sie zaplacic karta to zadaja okazania dowodu osobistego, bo koniecznie chca wiedziec czy jest Twoja
... Ja rzadko kiedy mam przy sobie dowód jak ide na zakupy, zdarzylo sie nawet tak ze odmowiono mi przyjecia karty, bo nie chcialam okazac dowodu i musiałam całe zakupy zostawić w sklepie (uwazam ze nie mamy obowiazku okazywac swojego dokumentu kasjerowi). Co Wy na to?
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Akurat opinia Pitersona wcale mnie nie dziwi,hehehe.Juz sie przekonałam ze facet jest upierdliwy,czepialski i szukajacy dziury w całym,i pewnie do kazdego o byle gó...no by sie przyczerpił.
Mówimy chyba o tym samym kasjerze... Tez mialam podobną akcję, w kwietniu kiedy przyszlo mi do płacenia powiedzial, ze karty nie przyjmują, bo jest żałoba narodowa, gosciu mial tak poważną minę, ze zbaranialam, a czesc ludzi z kolejki zaczela zostawiac zakupy, po czym grubiansko stwierdzil ze zartowal a "ciemnogród" go nie rozumie :woohoo: , czesto slyszalam jak potrafi przeklnac przy ludziach. Przykladowo starsza Pani wyszla z koszykiem posa obreb kasy i chciala zaniesc w miejsce gdzie jest wejscie do sklepu, a ten sie na nia chamsko wydarl, a na koniec podsumował cytuje: "Ludzie to maja najeb... w bani".
Ja przestałam chodzić do netto.
Ja poznałem się na tym "kasjerze " osobiście, oszukał mnie i to nie raz, dlatego wiem co piszę.
Zgłaszałem te jego przekręty do kierownika, nie mówię już o jego tekstach do klientów, które słyszałem stojąc przy kasie.
Dla mnie ten "kasjer" to zwykły cham i oszust, i niestety ale miałem też okazję poznać go bliżej, i wiem co to za "człowiek".[/quo
Nie rozumiem , już Ciebie Peterson...... wcześniej pisałeś że od pół roku nie robisz zakupów w Netto , bo cię kasjer oszukał , a teraz piszeż że nie raz cię oszukał robiąc zakupy człowieku , mam pewność i zrozumienie dla kogoś takiego jak ty.. może jednak pomyliłeś sklepy, wież tyle ich jest że może Netto , pomyliło ci się z Lidlem , lub Biedronką . po prostu twoje teksty są takie płytkie jak ty . mino wszystkiego życzę cię szacunku dla ludzi ....