- Otrzymane podziękowania: 0
Ocena pracowników w sklepach
- Spostrzegawcza
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
I tak np. taka księgarnia na ul. Plac Wolności obok Neonetu. Już w pierwszym kontakcie strasznie niemiła kobieta, blond włosy, kręcone w okularach. Jak tak zwraca się do każdego klienta to tylko pogratulować. TA Pani nie miała żadnych powodów do okazywania wrogiego nastawienia a jednak. Czy praca to jest siedzenie za karę?
Mam nadzieję, że wątek ten będzie pomocny dla pracodawców, którzy jednak płacą takiej osobie za to, że ma sprzedawać towar i być miła da klientów. CZasami natomiast pozory mylą i można mieć w firmie takiego lesera, który tylko udaje przy szefie , że jest miły, pracowity itp.
Pozdrawiam
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- konesre-kurczka
- Świeżak
-
Ewelina
- agata_27
- Wylogowany
- Senior forum
-
- Spostrzegawcza
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
- konesre-kurczka
- Świeżak
-
Przychadzac do pracy problemy zostaiwmy w domu jak i złe dni ...trudno... albo zmienic zajecie klijent jest dobrem najwyzszym trzeba go szanowac wchodzac go witac i zegnac sa zeczy w internecie co mago wam poprawic relacje sprzedawca klijent prosze sobie poczytac bo z niewolinka bo musze pracowac niema dobrego pracownika Jak i szef powinien wsłuchac w to co mówi tez jego pracownik bo duzo zalezy od wiedzy własciciela i co wymaga bo jak go braknie to co wtedy wina szefa napewno w czesci takCzemu oceniacie tak pochopnie. Może czasem sprzedawca ma po prostu zły dzień. Ja nie bronię tych nie miłych , bo i z takim też się spotykam. Sama jestem sprzedawcą, aczkolwiek zawsze staram się być miła,
:blink:
- xy37
- Świeżak
-
- konesre-kurczka
- Świeżak
-
Koneser kurczaka,daruj sobie te swoje madrości.Naucz sie poprawnej polszczyzny,i wtedy pisz,bo czytanie tych twoich bredni nie nalezy do przyjemności.
Przypomne jeden z Pani napisanych wczesniej postow na temat deptaku
Powtórzę-jestes upierdliwy,wkurwiajacy i w dodatku zazdrosny;-))Przyznaj się-nie masz samochodu,zasuwasz na piechotę,i zazdroscisz tym co nie dość że maja auta,to jeszcze parkuja za darmo,cooo??)W kazdym razie ja sie bardzo cieszę,że nie znam ciebie,jestes beznadziejny.
- KasMa1988
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
... Ja rzadko kiedy mam przy sobie dowód jak ide na zakupy, zdarzylo sie nawet tak ze odmowiono mi przyjecia karty, bo nie chcialam okazac dowodu i musiałam całe zakupy zostawić w sklepie (uwazam ze nie mamy obowiazku okazywac swojego dokumentu kasjerowi). Co Wy na to? Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- ziutka8
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
a jeszcze co do obsługi- pani z księgarni ABC, czy jak to tam się nazywa- nie wiem jak można tak niemile i oschle odnosić się do klientów, za pierwszym razem pomyslałam, ze każdy ma prawo mieć zły dzień, ale kiedy sytuacja się powtarza,to coś jest nie tak. Niech pani wybaczy, ze przeszkodziłam w plotach z koleżanką. Od jakiegoś czasu tylko Bajka- nawet jeśli muszę czekać, aż sprowadzą książkę
- KasMa1988
- Wylogowany
- Świeżak
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja przestałam chodzić do netto.
- ziutka8
- Wylogowany
- Młodszy forowicz
-
- xy37
- Świeżak
-
- Piterson
- Świeżak
-
Trzeba było się nie raz przyjrzeć swojemu rachunkowi, o ile go Wam oddał, bo często się zdarzało że nie dawał rachunku, tylko wyrzucał, a niby swoimi "śmiesznymi " żartami tym odwracał uwagę od klienta, by klient nie brał rachunku.
Niestety ale ten "pan" to dla mnie oszust, o czym nie raz osobiście przekonałem się z moją żoną, nawet doszło do tego, że przez niego w ogóle przez ostatnie pół roku nie robiliśmy w Netto zakupów.
"Żartami" którymi operował przy klientach, od razu kwalifikowały go do wywalenia z prac.
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Niestety ale my klienci tak jesteśmy nauczeni żeby szybko i dobrze nas obsłużyć i to jeszcze podziękować w rękę za to ze się zrobiło zakupy , po prostu twój opis mnie przerósł , a tak nawiasem jak twierdzisz jeśli cię oszukał nie wydając reszty to jest od tego Kierownik sklepu.
- daren34
- Wylogowany
- Świeżak
-
Ten "pan" z Netto, na szczęście już nie pracuje.
Trzeba było się nie raz przyjrzeć swojemu rachunkowi, o ile go Wam oddał, bo często się zdarzało że nie dawał rachunku, tylko wyrzucał, a niby swoimi "śmiesznymi " żartami tym odwracał uwagę od klienta, by klient nie brał rachunku.
Niestety ale ten "pan" to dla mnie oszust, o czym nie raz osobiście przekonałem się z moją żoną, nawet doszło do tego, że przez niego w ogóle przez ostatnie pół roku nie robiliśmy w Netto zakupów.
"Żartami" którymi operował przy klientach, od razu kwalifikowały go do wywalenia z prac.
Witam. drogi kolego , nie rozumiem twojego opisu jeśli ktoś ci nie wydaje paragonu , to możesz o niego poprosić prawda? jak dla mnie to ten kasjer był wzorem tego Netto to ciągle siedział na kasie i pracował ciągle . i wątpię w to żeby miał czas na oszukiwanie, był miły i grzeczny , a tak na marginesie każdemu zdaje się pomylić .Gdyby wydał ci za dużo na pewno nie wrócił byś i zwrócił , wszyscy są modrzy po drugiej stronie, najlepiej kogoś skrytykować a samemu nie jest się lepszy .
Niestety ale wy klienci tak jesteśmy nauczeni żeby szybko i dobrze nas obsłużyć i to jeszcze podziękować w rękę za to ze się zrobiło zakupy , po prostu twój opis mnie przerósł , a tak nawiasem jak twierdzisz jeśli cię oszukał nie wydając reszty to jest od tego Kierownik sklepu.