- Otrzymane podziękowania: 30
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Rzem napisał: Witam,
czy gmina Słubice otrzymała pytanie od rządu o możliwość przyjęcia imigrantów z Syrii. Czy burmistrz Słubic zgodził się na przyjęcie określonej ich liczby a jeżeli tak to gdzie mają być umieszczeni?
Czy ktoś zna odpowiedź na powyższe pytania?
jkn51 napisał: Angela bądź tak miła i nie wypowiadaj się za naród. Ty nie jesteś narodem . Ja też nim nie jestem. Jestem jkn. I ja wyrażam zgodę na przyjęcie imigrantów do Polski. I wstyd mi za postępowanie w tej sprawie naszego nowego rządu i prezydenta dla których nie mam za grosz szacunku w związku z ich zamachem na demokrację. I dla mnie wielokulturowość , człowieczeństwo i inne wartości humanitarne mają bardzo duże znaczenie. Więc bądź tak dobra i mów za siebie ok. ? Za naród nie może mówić nikt, nawet nasz pożal się Boże prezydent , ani prezes K ani tym bardziej figurantka Beata S. Mogą mówić w imieniu Państwa Polskiego. Mam nadzieję , że ta ekipa nie za długo. I przeczytaj co to jest osadnictwo zanim użyjesz tego słowa. Pozdro..
jkn51 napisał: Przepraszam cię bardzo angela , ale co mnie jakiś Izrael obchodzi w tej sprawie ? Ja tam nie mieszkam.
jkn51 napisał: Angela wypowiadasz się na takim poziomie ogólności , że trudno się do tego odnieść . Jakie światowe media ? Pierwsze słyszę , żeby ktoś stawiał Izrael za wzór demokracji. Coś to nie gra.
jkn51 napisał: Nie obrażam demokratycznie wybranego rządu , prezydenta ani sejmu. Wyrażam swoją opinię o nich bo taką mam . Są mim zdaniem motywowani niczym innym niż polityczną zemstą i niekompetentni . Ale tu nie o nich teraz. Gdybym chciał zadrwić , napisał bym " zdemaskowałaś mnie ". A tak serio to napiszę to co powiedział dziennikarzom premier Kanady kiedy zdziwieni pytali go o skład nowego rządu. A powiedział cyt. " Bo jest rok 2015 ". I to wyjaśnia wszystko.
yon napisał: "Jkn51" - ja nie wiem, czy ty taka glupia i slepa naprawde jestes, czy tylko udajesz , bo masz w tym jakis interes. Jesli do ciebie nie dociera, jak duze i jak powazne jest zagrozenie ze strony islamu i islamistow to nie ma co z toba rozmawiac, bo ta rozmowa przypomina rozmowe z idiota, ktory ma swoj tok rozumowania i wszystko sprowadza do tego, zeby sobie pogadac i miec swoje zdanie niezaleznie od okolicznosci. Moze pojedz na jakis czas do frankfurckiej Ramady , pomieszkaj tam sobie z twoimi przyjaciolmi w wierze i moze cos do twojej mozgownicy dotrze. Czego ci zycze...