- Otrzymane podziękowania: 38
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
merkaba napisał: Soros daje 150 mln na „walkę o demokracje w Polsce”.
Hasła Ryszarda Petru i polityków PO o wyprowadzaniu ludzi na ulicę w ramach KOD celem obrony demokracji nabiera zupełnie innego, bardzo groźnego i realistycznego wymiaru.
Petru ma zapewnione finansowanie na opłacanie protestujących, na prowokacje, uliczne zadymy, Majdany i na walkę z Polskimi Patriotami.
Drugi Majdan w Warszawie coraz bardziej realny amerbroker.pl/?go=content&action=show&id=176
Jeden z założyciel KOD, wcześniej poseł Palikota Jan Hartman w lutym tego roku tak pisał do Polaków na swoim blogu:
Ty chamie, polski chamie!
Jak ja to znam. Jak ja to znam. Miliony was, chamy, miliony. I co my mamy z wami zrobić? Ale przyjdzie na was czas. A jak nie na was, to na wasze dzieci. Weźmiemy szturmem wasze szkoły, zwabimy was podstępem do teatrów, wyślemy wasze dzieci w świat. I pewnego dnia zniknie ta zabobonna, prostacka i kruchciana Polska, dławiąca się pychą, jakąż to ona jest „prawdziwą” i „wierną” jest. I narodzi się Polska ludzi przyzwoitych, kulturalnych, wiedzących coś o świecie i zdolnych do myślenia społecznego i obywatelskiego. Brzydzących się okrucieństwem i przemocą. I ja o taką Polskę będę walczył, jak potrafię. Tak pomszczę swojego psa.
Całość oraz link do wpisów pełnych nienawiści do Polski i Polaków człowieka władzy, która rządziła Polską od 25 lat.
victory79 napisał: Co to ma być ten cały Kod zbierania ludzi, którzy utracili swoje przywileje, możliwość okradania innych moim zdaniem swoim zachowaniem to oni łamią elementarne zasady demokracji. Ich trzeba karać, przecież to są nielegalne zgromadzenia powstałe w celu obalenia demokratycznie wybranego rządu. Banda złodziei i malkontenów.
AniaKlaudia napisał: To nie jest dziennikarz.
Ten pan uzyskał nie dawno zaszczytny tytuł " Hiena Roku"
dreamhost napisał:
AniaKlaudia napisał: To nie jest dziennikarz.
Ten pan uzyskał nie dawno zaszczytny tytuł " Hiena Roku"
Każdy ma prawo sądzić po swojemu. Dla mnie Tomasz Lis jest jednym z najlepszych, najinteligentniejszych dziennikarzy w Polsce.