najlepsza kosmetyczka-gdzie i kogo polecacie?

• lelo
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/27 14:38 #4882 przez lelo
Racja tipsy średnio, widziałem u mojej laski, ale jak byłem u niej na masażu relaksacyjnym to godzina czystej przyjemności i rozkoszy B)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• zet
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/30 09:50 #5018 przez zet
a w odnowie jets jakis dermatolog\??

• ktos
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/30 19:39 #5059 przez ktos
doktor Król z Zielonej Gory jest bardzo dobrym lekarzem, przyjmuje w Odnowie Biologiczne,j prywatnie wizyta kosztuje 70 zł

• xx
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/30 23:46 #5071 przez xx
Andżelika napisał:

Witam, gorąco polecam Odnowę Biologiczną, ponieważ maja odnowione gabinety kosmetyczne w tym nowe aparaty do zabiegów, byłam na mezoterapii polecam ten zabieg, kosmetyczki są miłe i uważam,że potrafią profesjonalnie wykonywać zabiegi i doradzać, są też przystępne ceny :)

Nie byłabym taka pewna tej oceny,ja też tam byłam i zupełnie mi nie podeszła ta kosmetyczka.Jeszcze jej dużo do profesjonalizmu.

• Ola
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/04 08:14 #5146 przez Ola
Witam, wiecie gdzie można przedłużyć rzęsy? Słyszałam, że otworzyli nowy salon kosmetyczny koło p. Gieni - fotografa. Ceny podobno połowę niższe. Czy był już tam ktoś robić rzęsy?

• Ola
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/04 13:44 #5152 przez Ola
witam,

obecnie studiuje w Berlinie, ale ceny uslug tutaj mnie przerazaja :P. Czymoglabym poprosic kogos o numer do p. Ewy Klos badz p. Kingi z pl. przyjazni?
z gory dziekuje za odpowiedz

• ola
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/04 18:13 #5156 przez ola
nr telefonu do p.Kingi 888257972 polecam.

• Ela
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/04 22:07 #5167 przez Ela
Ja osobiście robiłam doczepianie rzęs w Salonie Urody Zyta, tam juz od roku robią kosmetyczki te rzęsy i mają fotki przed i po.Super te rzęsy wyglądały:cheer: Na deptaku nie byłam i nie ma pojęcia:dry:

• Julianka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/04 23:55 #5169 przez Julianka
Replied by Julianka on topic do Ela
a powiedz mi Ela,ile kosztuje zrobienie tych rzęs np u Zyty ? a masz moze jakies zdjecia zrobionych juz rzęs?? :)

• Olka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/05 21:00 #5186 przez Olka
Replied by Olka on topic O:do Ela
U Zyty płaciłam ok 400 zł, ale teraz nie wiem ile, na deptaku chyba 250 zł (podobno promocja, bo salon otwarty kilka dni), ale nie jestem pewna.

• Ala
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/06 09:55 #5192 przez Ala
Też słyszałam ze na deptaku promocja jest w nowo otwartym salonie kosmetycznym za fotografem.

• pies z kulawą nogą
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/12/06 10:37 #5193 przez pies z kulawą nogą
Replied by pies z kulawą nogą on topic O:najlepsza kosmetyczka-gdzie i kogo polecacie?
Ja osobiście polecam Acqua Beauty Bar w Nowym Jorku na 7 E 14th Street tanio jak barszcz coś dla was moje panie, trzeba tylko namówić ukochanego na sam przelot do stanów za jedyne 1600 PLN w jedną stronę, jak kocha to dla niego niewiele, a czego się nie robi dla ukochanych pań. :)

Więcej
2024/09/11 12:48 #37316 przez Masert
Uniformshop, dostępny pod adresem  www.uniformshop.pl/akcesoria  , proponuje bogaty asortyment odzieży medycznej, w tym bluzy, koszule, spodnie oraz fartuchy. Wszystkie oferowane produkty są wykonane z materiałów najwyższej jakości, zapewniając tym samym komfort użytkowania i trwałość. Dzięki unikalnym wzorom i designowi, każdy znajdzie coś dla siebie, co odpowiada jego indywidualnemu stylowi i preferencjom.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas