najlepsza kosmetyczka-gdzie i kogo polecacie?

• beata
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/12 10:25 #4555 przez beata
Od niedawna mieszkam w Słubicach, chciałabym skozystac z usług kosmetycznych i nie wiem gdzie sie udac, polećcie mi kigos?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• me
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/12 11:28 #4556 przez me
Afrodyta ośno lub Ewa Kłos w wieżowcu

Więcej
2009/11/12 15:49 #4564 przez roslina24
Replied by roslina24 on topic O:najlepsza kosmetyczka-gdzie i kogo polecacie?
ja bym polecala Zyte kolo Biedronki , super

• Agata
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/15 18:06 #4597 przez Agata
Replied by Agata on topic salon La Donna Pani Agnieszka
witam wszystkie forumowiczki, chciałam się Was podpytać,czy wiecie coś o saloniku kosmetycznym La Donna? slyszalam cos ,ale chcialabym to zweryfikować ze stałymi mieszkankami Słubic :) Przyjechalam tu na studia i chcialabym skorzystac z uslug kosmetyczki i powierzyc sie w dobre rece,mam na myśli takie uslugi jak TIPSY , OCZYSZCZANIE TWARZY , EWENT.MAKIJAŻ PERMANENTNY . Prosze o informacje na temat tego konkretnego salonu. Z gory dziękuję.

• Słubiczanka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/15 20:53 #4602 przez Słubiczanka
Replied by Słubiczanka on topic O:salon La Donna Pani Agnieszka
Jeśli chodzi o oczyszczanie twarzy i zabiegi pielęgnacyjne ,polecam gabinet kosmetyczny Laura ,przy Wawrzyniaka nr 26.Sama korzystałam i gorąco polecam!

• m
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/16 06:48 #4607 przez m
A ja również polecam Ewę Kłos na Pl.Przyjaźni 28.

Więcej
2009/11/16 17:26 #4610 przez ollka13
Polecam Salon Kosmetyczny Mojej mamy ;)
Jest Naprawde Ładny wystrój , przyjemna Atmosfera. Przyzwoite Ceny
Salon : Anna Ziemczonek ul.kopernika 83 ! - Niedaleko Stacji Bęzynowej
Bedzie Widac Z Daleka . POmarańczowo - Zielony Napis . Tablica, Przed Salonem
Zapraszam !!!

• blue
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/16 17:36 #4612 przez blue
pani Ani Z. zawdzieczam sliczny makijaz slubny - godny polecenia co do innych uslug nie wypowiem sie bo nie mialam okazji skorzystac...

• byla klientka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/16 21:07 #4613 przez byla klientka
Replied by byla klientka on topic O:najlepsza kosmetyczka-gdzie i kogo polecacie?
odrazam pania Zyte,kolo Biedronki,po pierwsze ma drogo,po drugie robi nieprofesjonie,na drugi dzien zepsulo sie,to co mi zrobila,jej nigdy nie ma w salonie a to ona powinna dostosowywac sie do klientow a nie klienci do niej,jezeli zrobisz u niej cos drogiego to przyjedzie,jesli cos drobnego,oleje Cie,terminy ma albo o 13ej albo o 14ej,a wtedy chyba kazdy pracuje,w kazdym razie bylam niezadowolona,poprawek nie robi,fakt jest delikatna w tym co robi i dba o czystosc,ale wiecej znalazlam minusow niz plusow,takie jest moje zdanie i juz

• aga
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/18 20:59 #4644 przez aga
a ja polecam kosmetyczke o imieniu Kinga ,ma zakład na ul Plac przyjazni ,razem z fryzjerką ,jestem z niej bardzo zadowolona,jest dokładna ,słowna i dba o klienta .

• Ewelina
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/18 23:46 #4646 przez Ewelina
Również polecę gorąco Panią Kingę, nowy zakład przy starym sklepie komesowskim, świetny gustowny wystrój, pyszna kawa, a przede wszystkim profesjonalna obsługa!!!! A ceny?? Aż dziw, że jeszcze tak tanio!!! Gorąco polecam.

• etana
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/23 19:11 #4740 przez etana
Replied by etana on topic O:salon La Donna Pani Agnieszka
Jeśli szukasz dobrej tipserki polecam Panią Kingę w salonie LA DONNA naprawdę jest super dokładna,miła i w dodatku ładna.A jeśli chodzi o kosmetyczkę doradziłabym Gabinet kosmetyczny P. Edyty ,na ul.Mickiewicza,salon po schodkach przy smażalni rybnej.Pani Edyta jest bardzo przemiła, polecam musisz sprawdzić sama.

• eNka
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/23 22:11 #4754 przez eNka
Replied by eNka on topic O:salon La Donna Pani Agnieszka
Jestem kobietą, ale zupełnie nie rozumiem tego bumu na tipsy. Może raz na jakiś czas mozna się pokusić, ale to naprawdę rzadko! Ja się skusiłam raz i to tylko z głupiej ciekawosci i za namową siostry, która się tym zajmuje. SZOK. Parę lat temu udało mi się odzwyczaić od durnego nawyku obgryzania i byłam naprawdę dumna ze swoich pazokci. Wiele mnie to kosztowało wysiłku, ale potem byłam zadowolona, ze mogę sobie sama na nich kombinować przeróżne wzorki itd. Po tej jednej głupocie jaką było załozenie tipsów mam wrazenie, ze do dzisiaj cierpia moje pazokcie. Nie oceniam, nie potępiam- po prostu nie rozumiem.

• Andżelika
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/24 16:06 #4778 przez Andżelika
Replied by Andżelika on topic O:najlepsza kosmetyczka-gdzie i kogo polecacie?
Witam, gorąco polecam Odnowę Biologiczną, ponieważ maja odnowione gabinety kosmetyczne w tym nowe aparaty do zabiegów, byłam na mezoterapii polecam ten zabieg, kosmetyczki są miłe i uważam,że potrafią profesjonalnie wykonywać zabiegi i doradzać, są też przystępne ceny :)

• Lolita
  • Autor
  • Gość
  • Gość
2009/11/25 08:32 #4797 przez Lolita
Zabiegi w Odnowie ok. ale nie polecam robienia tipsów, malowania paznokci. Normalnie porażka!!! Ta czarnulka niema zielonego pojęcia o robieniu wzorków na paznokciach. Kiedyś moja siostra była u niej i jak zobaczyłam co miała na pazurach to wybuchnęłam śmiechem!:woohoo: Naprawde nie polecam!

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas