- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Musielibyscie zobaczyc jak sie w Lidlu np: w Irlandii ludzie na kasie zachowuja...??? Usmiech, kultura, zagadaja, pomoga..... a w Polsce, jak widze naburmuszone[bluzgi] na kasie, ktorym sie wydaje ze klienci sa dla nich a nie one dla klientow to az mnie cofa. W IRL nikt nikogo nie goni, wszyscy sie normalnie odzywaja do siebie, oczywiscie zdarzaja sie dziwne przypadki, ale ogolnie jest ok. Wiec jak wam sie w Polandii nie podoba to do IRL zapraszam.
tsss kazali ci tak napisac? boisz sie o posadke? w lidlu nie ma kolejek bo tam nikt nie przychodzi ha ha ha ludzie nie idźcie tam do pracy odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lipa gorsza niz u menclowej starej babci he hegośc MD napisał: Ja pracuje w lidlu od początku jestem zadowolony. dobre zarobki-co rok podwyżki bony na święta paczki dla dzieci premie. super.Atmosfera jest ok od czasu kiedy mamy nową kierowniczkę.Jest porządek.klienci są zadowoleni-tak mówią jak przychodzą do sklepu. a ta złą opinię wystawiają nam byli pracownicy których zwolnili. mamy takie czasy że nikt nikomu za darmo płacił nie będzie.Jak robicie zakupy w biedronce to zobaczcie jakie tam sa kolejki i nikt nic nie mówi.a w PP nikt nie ma umowy i jest ok? w lidlu od pierwszego dnia pracy masz umowę.pozdrawiam.