- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Dla kogoś po studiach i nie tylko...
Jak to widac ze to" jawny oboz" prosze cos wiecej napisac?Ja robie zakupy i nic nie zauwazyłam .Chyba ze jest lepsza i gorsza zmiana?lidl to oboz pracy i to jawny wystarczy isc na zakupy o popatrzec co sie tam dzieje
kaja napisał:
po studiach - ok, ale co to znaczy "i nie tylko..." zaintrygowało mnie topozdrawiam
Wpadnij do lidla tam sa wolne etaty.Brak ludzi a w POLSCE JEST KRYZYS A BEZROBOCIE ROSNIE.kass napisał:
kaja napisał:
po studiach - ok, ale co to znaczy "i nie tylko..." zaintrygowało mnie topozdrawiam
Ja jestem po studiach i chciałabym znaleźć jakąś ambitną pracę, ale na razie mi się to nie udaje, mimo że nabrałam doświadczenia zawodowego w różnych branżach. Liczyłam na to, że ktoś mi podpowie, gdzie w ogóle mogłabym się udać i gdzie warto by było zostawić swoje cv na przyszłość. A stwierdzenie "i nie tylko"-> skoro nie mogę znaleźć ambitnej pracy jako absolwentka szkoły wyższej z doświadczeniem to liczyłam na podpowiedź gdzie szukać pracy w przypadku jakbym zmuszona była pracować zaniżając swoje kwalifikacje.
No ladnie nam zareklamowales Lidl, ale nadal nie wiem czy placa tam za nadgodziny oraz nawazniejsze, ile placa?Ja pracuje w lidlu od początku jestem zadowolony. dobre zarobki-co rok podwyżki bony na święta paczki dla dzieci premie. super.Atmosfera jest ok od czasu kiedy mamy nową kierowniczkę.Jest porządek.klienci są zadowoleni-tak mówią jak przychodzą do sklepu. a ta złą opinię wystawiają nam byli pracownicy których zwolnili. mamy takie czasy że nikt nikomu za darmo płacił nie będzie.Jak robicie zakupy w biedronce to zobaczcie jakie tam sa kolejki i nikt nic nie mówi.a w PP nikt nie ma umowy i jest ok? w lidlu od pierwszego dnia pracy masz umowę.pozdrawiam.
dobre..... chodze i widze jak u was jest....tego co tam czasem widze nie bede komentowac zenada......Ja pracuje w lidlu od początku jestem zadowolony. dobre zarobki-co rok podwyżki bony na święta paczki dla dzieci premie. super.Atmosfera jest ok od czasu kiedy mamy nową kierowniczkę.Jest porządek.klienci są zadowoleni-tak mówią jak przychodzą do sklepu. a ta złą opinię wystawiają nam byli pracownicy których zwolnili. mamy takie czasy że nikt nikomu za darmo płacił nie będzie.Jak robicie zakupy w biedronce to zobaczcie jakie tam sa kolejki i nikt nic nie mówi.a w PP nikt nie ma umowy i jest ok? w lidlu od pierwszego dnia pracy masz umowę.pozdrawiam.