Gdzie szukać pracy a gdzie lepiej nie w Słubicach?

• anka
  • Gość
  • Gość
2009/05/01 19:03 #2223 przez anka
lidl to oboz pracy i to jawny wystarczy isc na zakupy o popatrzec co sie tam dzieje

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2009/05/01 19:44 #2225 przez kass
kaja napisał:

Dla kogoś po studiach i nie tylko...

po studiach - ok, ale co to znaczy "i nie tylko..." zaintrygowało mnie to ;) pozdrawiam

• zainteresowana
  • Gość
  • Gość
2009/05/01 20:20 #2226 przez zainteresowana
Replied by zainteresowana on topic O:Gdzie szukać pracy a gdzie lepiej nie w Słubicach?
anka napisał:

lidl to oboz pracy i to jawny wystarczy isc na zakupy o popatrzec co sie tam dzieje

Jak to widac ze to" jawny oboz" prosze cos wiecej napisac?Ja robie zakupy i nic nie zauwazyłam .Chyba ze jest lepsza i gorsza zmiana?

• sabina
  • Gość
  • Gość
2009/05/01 21:39 #2227 przez sabina
ja tez tam robie zakupy i powiem ci szczerze ze wystraczy kilka razy zaobserwowac jak pracownicy odzywaja sie do siebie w ogole ostatnio zrobilo sie tam niezbyt przyjemnie w ogole zeby znalesc jakas pomoc to szukac trzeba dobre pol godziny raptem trzech pracownikow na zmianie i stale kolejki

Więcej
2009/05/01 23:09 #2228 przez kaja
kass napisał:

kaja napisał:

po studiach - ok, ale co to znaczy "i nie tylko..." zaintrygowało mnie to ;) pozdrawiam

Ja jestem po studiach i chciałabym znaleźć jakąś ambitną pracę, ale na razie mi się to nie udaje, mimo że nabrałam doświadczenia zawodowego w różnych branżach. Liczyłam na to, że ktoś mi podpowie, gdzie w ogóle mogłabym się udać i gdzie warto by było zostawić swoje cv na przyszłość. A stwierdzenie "i nie tylko"-> skoro nie mogę znaleźć ambitnej pracy jako absolwentka szkoły wyższej z doświadczeniem to liczyłam na podpowiedź gdzie szukać pracy w przypadku jakbym zmuszona była pracować zaniżając swoje kwalifikacje.

• miastowa
  • Gość
  • Gość
2009/05/02 08:18 #2229 przez miastowa
Nie napisalas po jakich studiach jestes, Studia a Studia to tez roznica, nie do kazdej pracy masz kwalifikacje, jak i zapewne do roznych prac masz zawyzone ...

• zainteresowana
  • Gość
  • Gość
2009/05/02 12:26 #2230 przez zainteresowana
Replied by zainteresowana on topic O:Gdzie szukać pracy a gdzie lepiej nie w Słubicac
kaja napisał:

kass napisał:

kaja napisał:

Ja jestem po studiach i chciałabym znaleźć jakąś ambitną pracę, ale na razie mi się to nie udaje, mimo że nabrałam doświadczenia zawodowego w różnych branżach. Liczyłam na to, że ktoś mi podpowie, gdzie w ogóle mogłabym się udać i gdzie warto by było zostawić swoje cv na przyszłość. A stwierdzenie "i nie tylko"-> skoro nie mogę znaleźć ambitnej pracy jako absolwentka szkoły wyższej z doświadczeniem to liczyłam na podpowiedź gdzie szukać pracy w przypadku jakbym zmuszona była pracować zaniżając swoje kwalifikacje.

Wpadnij do lidla tam sa wolne etaty.Brak ludzi a w POLSCE JEST KRYZYS A BEZROBOCIE ROSNIE.

• mariolka
  • Gość
  • Gość
2009/05/07 18:43 #2266 przez mariolka
Tak ta Babcia Mencel ja mam jej serdecznie dosc! stare pruchno mysli ze kim ona jest? Tak naprawdę to wielkie gówno znaczy w słubicach a poza tym jest garstka ludzi którzy ją lubią ! Jesli to czytasz to pozdrawiam cie babciu mario

• gosc
  • Gość
  • Gość
2009/05/07 19:29 #2269 przez gosc
To ile w takim Lidlu mozna wyciagnac na miesiac zalkadajac, ze pracuje sie na pelny etat i faktycznie 40h/tydzien, a nie umowa na 1/2 etatu i praca od rana do wieczora?

• gośc MD
  • Gość
  • Gość
2009/05/10 13:02 #2292 przez gośc MD
Ja pracuje w lidlu od początku jestem zadowolony. dobre zarobki-co rok podwyżki bony na święta paczki dla dzieci premie. super.Atmosfera jest ok od czasu kiedy mamy nową kierowniczkę.Jest porządek.klienci są zadowoleni-tak mówią jak przychodzą do sklepu. a ta złą opinię wystawiają nam byli pracownicy których zwolnili. mamy takie czasy że nikt nikomu za darmo płacił nie będzie.Jak robicie zakupy w biedronce to zobaczcie jakie tam sa kolejki i nikt nic nie mówi.a w PP nikt nie ma umowy i jest ok? w lidlu od pierwszego dnia pracy masz umowę.pozdrawiam.

• gosc
  • Gość
  • Gość
2009/05/10 13:33 #2294 przez gosc
gośc MD napisał:

Ja pracuje w lidlu od początku jestem zadowolony. dobre zarobki-co rok podwyżki bony na święta paczki dla dzieci premie. super.Atmosfera jest ok od czasu kiedy mamy nową kierowniczkę.Jest porządek.klienci są zadowoleni-tak mówią jak przychodzą do sklepu. a ta złą opinię wystawiają nam byli pracownicy których zwolnili. mamy takie czasy że nikt nikomu za darmo płacił nie będzie.Jak robicie zakupy w biedronce to zobaczcie jakie tam sa kolejki i nikt nic nie mówi.a w PP nikt nie ma umowy i jest ok? w lidlu od pierwszego dnia pracy masz umowę.pozdrawiam.

No ladnie nam zareklamowales Lidl, ale nadal nie wiem czy placa tam za nadgodziny oraz nawazniejsze, ile placa?
Nie musi byc dokladnie, ale czy to 1000, 1500 czy 2000zl /m-c?

• ula
  • Gość
  • Gość
2009/05/10 16:12 #2295 przez ula
gośc MD napisał:

dobre..... chodze i widze jak u was jest....tego co tam czasem widze nie bede komentowac zenada......

• gośc MD
  • Gość
  • Gość
2009/05/10 18:53 #2299 przez gośc MD
oczywiście że płacą za nadgodziny.a pracownik taki jak ja(z długim stażem) ma więcej jak 2000+premia.pozdrawiam.

• grzes
  • Gość
  • Gość
2009/05/10 20:59 #2300 przez grzes
a czemus to tak myslisz? joanna?

• MIRA
  • Gość
  • Gość
2009/05/11 16:25 #2311 przez MIRA
TA I KASJERKI WIECZNIE Z FOCHAMI NA KASIE.....CALY LIDL

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas