Do Pana Ciszewicza- WIEŻA KLEISTA

Więcej
2018/03/22 12:09 #32521 przez Pirlo
Replied by Pirlo on topic Odp: Do Pana Ciszewicza- WIEŻA KLEISTA
Wracając do tematu- tak więc jutro ma być podpisana umowa o dofinansowaniu budowy wieży. Jesteśmy bardzo ciekawi kto wygra przetarg, a także jak będzie przebiegać budowa tego betonowego kloca, który już niedługo zagości (za naszą kasę) na terenach lasu sosir.

PS: Panie burmistrzu- czekam też na płomienną mowę o "magicznym miejscach" i takie tam. Pan umiesz fajnie gadać, głównie w moim odczuciu dyrdymały, ale można się przynajmniej pośmiać. Mam tylko nadzieję, że jesienią zmieni się główny czarodziej w tym mieście. :)

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2018/03/23 13:14 #32525 przez Henry644
Replied by Henry644 on topic Odp: Do Pana Ciszewicza- WIEŻA KLEISTA
Gdzie kupie dobry rower miejski ? Nie wiem gdzie coś takiego mogę znaleźć. Na rynku jest tego tyle, że nie wiem czym się sugerować podczas wyboru. Może ktoś z Was może mi coś powiedzieć na ten temat? Będę naprawdę wdzięczny za informacje na ten temat.

Więcej
2018/03/23 13:46 #32526 przez Pirlo
Replied by Pirlo on topic Odp: Do Pana Ciszewicza- WIEŻA KLEISTA
No chyba na pierwszego maja. Tylko uważaj w lesie sosir, żeby niedługo pod buldożer jakiś nie wpaść.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas