- Otrzymane podziękowania: 0
Zuzanna napisał: Ja wole Basen.
Zróbmy referendum
1) wieża
2) basen
Poprosimy sondę w Slubice24.pl
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Ty jak widzę, też masz co poniektórych za psów.jkn51 napisał: Piwosz nie ogarniasz nawet tego co sam piszesz , więc mnie do lekarza nie wysyłaj. Jak nie potrafisz teraz odeprzeć zarzutów co do swojego wpisu / epitety pominę / to wlaź pod stół i odszczekaj.
jkn51 napisał: Piwosz nie ogarniasz nawet tego co sam piszesz , więc mnie do lekarza nie wysyłaj. Jak nie potrafisz teraz odeprzeć zarzutów co do swojego wpisu / epitety pominę / to wlaź pod stół i odszczekaj.
No tak, Ty używasz kolokwializmów, a za nas trzeba się wstydzić.jkn51 napisał: Marks. Nie, nie mam. Wiesz , że to często stosowany kolokwializm więc nie porównuj rzeczy nieporównywalnych.
Z taką merytoryką i pomijaniem faktów daleko nie zajedziesz.jkn51 napisał: Marks. Nie, nie mam. Wiesz , że to często stosowany kolokwializm więc nie porównuj rzeczy nieporównywalnych.
A młodzież z tego artykułu, to myśli jak Ty czy ja?jkn51 napisał: W Twoim i myślących jak Ty wyobrażeniu Oni tak myślą i mówią. Tacy jak Ty potrzebują wroga by z nim walczyć w jakieś imię. Tak jak kibol potrzebuje meczów po to żeby się tłuc po mordach i walić palami z kibolem przeciwnej drużyny. To są albo niskie instynkty albo zupełna niewiedza o świecie i idąca za tym fałszywa interpretacja faktów. Nie chce mi się już pisać o tym do Ciebie , bo Twoje poglądy na " obcych" już niejednokrotnie tutaj prezentowałeś. Więc wiedz , że za Ciebie też mi wstyd. Jak cholera !!!! Pewnie nic to nie da , albo nie zrozumiesz , ale wkleję tutaj tekst piosenki.
[...]
Są młodzi którzy myślą nie tak jak Ty . Nie tak jak Wy.
Nie zrozumiałeś pytania, nie chcesz czy nie umiesz na nie odpowiedzieć?jkn51 napisał: I to ma być dowód na co???Daj spokój , takich sytuacji są setki w tygodniu na świecie . Ty kierujesz się swoją hierarchią wartości ja swoją.. Nie ma wspólnej płaszczyzny.