- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
por.borewiczz napisał: Paweł Kukiz to cyniczny gracz wykorzystuje naiwną i pozbawiona perspektyw młodzież. Lansuje się się na patriotę i człowieka nieprzekupnego. Ciekaw jestem jak stworzy nowe miejsca pracy bo to jest realny problem?! Lżąc rząd ? lżeniem polityków to osiągnie? przez kontestację systemu?
Bałamutny populista alkoholik i narkoman nie wart zaufania.
metallioa napisał: Cleo i por.borewiczz kiedy ostatnio przeszliście badania psychiatryczne? Mi już wystarczy 25 lat co pokazały PO, PIS, SLD i PSL . Powiem tak gorzej już nie będzie. To jest dno dna, dlatego Paweł ma mój głos. Tak samo jest tutaj w lokalnej polityce. Cały czas te same nazwiska, jedna klika. Czytając takie komentarze jak poniżej widzę, że ta mafia się boi zmian. Powiem jedno: idziemy PO was!!
por.borewiczz napisał:
metallioa napisał: Cleo i por.borewiczz kiedy ostatnio przeszliście badania psychiatryczne? Mi już wystarczy 25 lat co pokazały PO, PIS, SLD i PSL . Powiem tak gorzej już nie będzie. To jest dno dna, dlatego Paweł ma mój głos. Tak samo jest tutaj w lokalnej polityce. Cały czas te same nazwiska, jedna klika. Czytając takie komentarze jak poniżej widzę, że ta mafia się boi zmian. Powiem jedno: idziemy PO was!!
Nie ma w Lubuskiem drugiego takiego miasta tak demolowanego od dziesiątków lat przez Żydo _Komunę jak Słubice! Były burmistrz Rysiu B. Żydo-komuch kandydował z list PO ale lojalny był wobec Żydo komuny! To samo wice_b. Edziu C. kandydował z PIS a lojalny był wobec Żydo-Komuny! i Jan Kazimierz K. i wielu wielu innych którzy gospodarczo i kulturowo demolowali miasto i gminę! Kto rządzi Pocztą Polską? Kto rządzi Strażą Miejską? Urzędem Pracy? Opieką Społeczną? ZUS-em? PUK-iem w Słubicach?! Ludzie PO?!
PIS? Bynajmniej . Przynależność partyjna tych ludzi to tylko pro -forma. Ich prawdziwym matecznikiem jest organizacja zwana potocznie za czasów PRL Żydo -Komuną. Będzie odrębny temat o tym.
merkaba napisał: jaki prezydent taki zamach