Szanowni klienci,
Zdaję sobie sprawę że kazdy z nas ma swój smak i prawo wyboru lecz
gdyby ktoś z Państwa miał prawdziwe powody do roszczeń wobec firmy, czy też jej właścicieli lub też zastrzeżenia dotyczące jakości produkowanych przez firmę wyrobów, w tym tortów - proponuję udać się do właściciela z tzw.reklamacją,jest to święte prawo każdego klienta. jestem otwarty na krytykę o ile się taka pojawi i będzie konstruktywna lub na drogę sądową albo administracyjną - są odpowiednie inspekcje jakości.tak sie dzieje w cywilizowanym swiecie.Ja osobiście jestem przekonany o najwyższej jakości naszych wyrobów bo znam naszą firmę od podszewki. Najłatwiej jest oczerniać i szkalować kogoś będąc anonimowym,lecz nie do końca - a internet jest do tego idealnym miejscem.Wiem, że niektórzy nasi byli uczniowie, a jest ich ok 120 osob wyszkolonych w dziejach firmy,a dla wtajemniczonych wiem któży dorabiaja sobie w ten sposób,.OK nic mi do tego.ale nie zrozumiem jak czeladnik rzemiosla polskiego,który nabył ten tytuł dzięki naszej firmie oczerniając ja mając na uwadze przede wszystkim swój zysk.Zaznaczam z całą odpowiedzialnością,iż rozważam skierowanie postepowania do prokuratury,gdyż nie pozwoalam szkalować dobre imię naszej firmy i jej właścicielii,pracowników oraz uczni.Co do twojej wypowiedzi Julitka to nie moge sie zgodzic z toba co do tego,zeby ktos kto robi to bez wymaganych pozwolen typu sanepid,wymogi sanitarne,urzad skarbowy,podatki,zus e.t.c.byl dla nas konkurecja.taka osoba jest poprostu nie w porzadku gdyż jej wyroby nie dają rękojmi w razie reklamacji.z wyrazami szacunku.Radoslaw Szczerbinski