Szafy wnękowe na wymiar

Więcej
2011/04/21 07:27 #8767 przez miastowa
Szafy wnękowe na wymiar was created by miastowa
Kto może mi polecić rzetelną firmę ze Słubic zajmującą się projektowaniem i montażem szaf wnękowych? macie jakieś doświadczenia? pozdrawiam.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/04/21 07:40 #8768 przez kreplas
Replied by kreplas on topic O:Szafy wnękowe na wymiar
Kiedyś była specjalistyczna firma na Wrocławskiej, koło solarium i apteki. A jak nie to Gołębiowski, na rogu Piskiej i Konstytucji 3-go Maja.

Więcej
2011/04/21 19:42 #8772 przez onyx
Replied by onyx on topic O:Szafy wnękowe na wymiar
Zdecydowanie polecam firmę KOMANDOR.Widziałam chyba ich punkt na Pl.Przyjaźni w tym ciągu,gdzie są suknie ślubne.

Więcej
2011/04/21 21:59 #8773 przez torpeda
Replied by torpeda on topic O:Szafy wnękowe na wymiar
Całkiem niedawno chciałem zamówić szafę wnękową-zaprosiłem do domu kilku przedstawicieli z firm zajmujących się tym tematem i po kilku takich spotkaniach dałem sobie spokój.
Przedstawiciele robili pomiary i każda z szaf które mnie interesowały oscylowały w granicach 3 tysięcy złotych.Po głębszym namyśle poszukałem w internecie i znalazłem stronę producenta systemów przesuwanych firmy LAGUNA.Koszt tego systemu to 350 złotych -potem zrobiłem sam projekt jaką szafę chciałem mieć i zamówiłem na ulicy Piskiej u Pana Gołębiowskiego (stolarza) płyty w kolorze jaki mnie interesował-koszt to 770 złotych.Poprosiłem znajomego stolarza by mi zmontował szafę i tak powstała u mnie piękna szafa wnękowa na wymiar taka jak chciałem.Półki zrobiłem ze starych mebli na wymiar nie musiały być w super kolorze bo i tak ich nie widać więc jestem zadowolony.I tym sposobem szafa wyniosła mnie nie 3 tysiące a około 1200 złotych.Szafa świetnie się trzyma i sprawdza w swoim przeznaczeniu.
Tak więc jeśli ktoś ma troszkę inwencji twórczej to jak najbardziej można tanio rozwiązać problem szafy.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas