- Otrzymane podziękowania: 0
Aral
- świadek mimo woli
-
Autor - Wylogowany
- Świeżak
-
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- platfus
- Wylogowany
- Świeżak
-
- pringels
- Wylogowany
- Świeżak
-
a propos czy ktos wie co ma wspólnego ta niby eko myjnia z siecią bp? pracownik tego namiotu chodzi w ciuchach tej sieci, dziwne, przecież to chyba oddzielna działalność
- temek
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 2
a propos czy ktos wie co ma wspólnego ta niby eko myjnia z siecią bp? pracownik tego namiotu chodzi w ciuchach tej sieci, dziwne, przecież to chyba oddzielna działalność
to tak jak Ty ubrałbyś koszulkę znanej firmy i ktoś Ciebie zapyta czy pracujesz dla nich ;]
- uradel
- Wylogowany
- Świeżak
-
Owszem zostały gdyż pokazały skruchę. Ci co się wypierali POLECIELI wysoko.
- świadek mimo woli
-
Autor - Wylogowany
- Świeżak
-
- pringels
- Wylogowany
- Świeżak
-
jak to się mówi ,,przyjdzie kryska na matyska,,
i jeszcze jedno uradelku i świadku mimo woli, widze, że udzielacie się glównie w dwóch tematach - arala i pseudomyjni - przypadek?
- dingdong
- Świeżak
-
Wszyscy Ci mądrzy co są wyżej.
- jurand
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja powiem tak.
Wszyscy Ci mądrzy co są wyżej.Mądrzy bo nie muszą zapieprzać za marne 1400 plnów.Gdyby byli ludżmi to przymknęliby oko.Ludzie mają rodziny na utrzymaniu.
A ci co pracują na stacjach nikogo nie okradają.Ich szefowie wożą się furami jak taczka z gównem a człowiek liczy każdy grosz,zeby do 10 starczało.To Państwo Nas okrada!!!
Nie dość że marne wypłaty to jeszcze szukają dziury w całym!!!
Co Ty wygadujesz? jak ktoś ma przymykać oko gdy go pracownicy okradają?? Ty chyba nigdy własnej działalności i pracowników nie miałeś??!! ktoś ma przymknąć oko gdy go okradaja?? now wiesz co?? no bez jaj, aż nie wierzę że można mieć taki tupet.
I jeszcze się czepia tych co "wyżej"... a co Ty zrobiłeś żeby być wyżej?? w innym poście wysmiewasz tych co podjęli studia...zasłaniasz sie że Ty nie poszedłe,ś bo nie miałeś za co..wyobraź sobie że nie którzy pracuja właśnie za takie 1400zł właśnie po to by móc opłacić studia domn i rodzine i cierpią te kilka lat po to by potem nie było 1400 a 3500....
i nie sygeruj proszę nikomu by przymykano oko na pracowników stacji któzy łoją pracodawce...bo . Pozdrawiam i zapraszam na studia zaoczne do słubic, zrezygnowac z kilku codziennych przyje,mności a wtedy i na studoia starczy na weekendy...warto zainwestować w siebie panie dingdong a nie tylko narzekac ZE LUDZIE WOKOŁO MAJĄ
- YETI
- Wylogowany
- Świeżak
-
- animus
- Wylogowany
- Świeżak
-
Oczywiscie, już widze, jak leci na mnie, ze kierownik musi chciec i miec ochote tak zrobic grafik. Ale jeśli zobaczy Twoje zaangażowanie, checi i Twoja elastyczno to uwierz mi, że bedziesz miał grafik tak skonstruowany aby móc sie kształci.
A co do przekrętow, kradzieży i naciągania pracodawcy to jestem temu jak najbardziej przeciwny. Mozna przeżyc za 1400 zl miesiecznie i patrzec sobie rano w oczy bez skrepowania. Fakt, chcac jedzic autami takimi jak jezdza.... to tego zrobic nie można.
- dingdong
- Świeżak
-
Nie chodzi tylko o czas ale jak zwykle o pieniądze.
- platfus
- Wylogowany
- Świeżak
-
- qqłka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Może jeszcze zaproponujesz jakąś specjalizację?
Rozumiem gdyby miał kierować rafinerią, ale stacyjką benzynową?
- kreplas
-
- Wylogowany
- Ekspert
-
- Otrzymane podziękowania: 4
To, że ktoś skończył studia, nie oznacza, że dostanie od razu dobrą pracę, bo potrzebne jest doświadczenie. Chyba, że skończyłeś MBA, ale w Szczecinie to raczej niemożliwe. Ja osobiście nie mam dobrego doświadczenia z Uniwersytetem Szczecińskim, mimo, że zdałem egzaminy wstępne na germanistykę bardzo dobrze, to pani w rektoracie z rozbrajającą szczerością poinformowała mnie, że nie dostałem się "z powodu braku miejsc", ponieważ lista przyjętych była zrobiona przed egzaminem wstępnym. Takie, niestety, były czasy. Mój dobry kolega skończył tam prawo, ale jak mi powiedział, to poziom był taki, jak w 3 klasie ekonomika w Ośnie. Nie wiem, jak na innych kierunkach, ale w pewnym momencie US poszedł na "łatwą kasę" i jakość spadła na łeb na szyję.
Co do tematu: nie uważam, że ktoś, kto jest kierownikiem stacji benzynowej musi mieć skończone studia. Wystarczy głowa na karku i umiejętność zarządzania zespołem.