- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
telewizor, odtwarzacz blu-ray i pare innych drobiazgów. Co do cen - zależy co, najlepiej wcześniej sprawdzić w internecie, ja przy zakupach zawsze tak robię i jeśli różnica jest niewielka, kupuje u nich.co sądzicie o naszym sklepie "Media Expert"? Kupiliście tam coś? Jakie jest Wasze zdanie o cenach panujących w tym sklepie?
Jak to kolega wyżej napisał - nie pracownicy decydują jak jest sklep zaopatrywany. Zresztą, płyty w internecie są tańsze niż w sklepie.Po drugie - dostępność towaru... Praktycznie nigdy nie mają tego, co chcę kupić. Zazwyczaj szukam czegoś w dziale z płytami. [...]
j/w, poczytaj trochę o wyłączność na dane modele, na dane marki itd, dlaczego swojego czasu Avatara można było kupić tylko w Saturnie (jak dobrze pamiętam), bo miał wyłączność na to, tak jest z każdym sprzętem. Jeśli upatrzyłeś sobie jakiś model kamery, a jej u nich nie było to nie dlatego, że robią ci na złość, tylko 'góra' zadecydowała, że akurat tego/tych modeli nie będzie u nich w sprzedaży.Problem jest nie tylko z płytami; w tym sklepie nie da się kupić również aparatu - mają kilka prawdziwych aparatów, a reszta... zabawki (mam na myśli te śmieszne kompakty). Chciałem też kupić u nich kamerę, oczywiście nie było modelu, który szukałem.
No to po co te żale? Mamy kapitalizm, zawsze możesz iść do innego sklepu.Po trzecie - ceny... ceny często są dużo wyższe, niż w innych sklepach tego typu, jednak mi to nie przeszkadza, bo u nas i tak nie kupuję.
Jeśli ktoś ma odmienne zdanie to już musi tam pracować? Nie, nie pracuje w Media-Expert.Kacper,
pewno po prostu w tym sklepie pracujesz, nie?