PKS

Więcej
2011/02/04 09:50 #7945 przez Chrząstka
Replied by Chrząstka on topic O:PKS
Po pierwsze pks to nie jest jedna spółka, po drugie na nasz dworzec przyjeżdżają autobusy innych spółek, po trzecie co spółka to inne opłaty. Po czwarte wynika to z komercjalizacji/prywatyzacji. Po piąte pozdrawiam.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/02/04 10:19 #7947 przez Maaarcinek87
Replied by Maaarcinek87 on topic O:PKS
dalej;transhand jest przedsiebiorstwem prywatnym wiec robi co chce ale sa jeszcze wyzsi od nich;)i moze cos z tym zrobia

Więcej
2011/02/04 19:12 #7951 przez teerka
Replied by teerka on topic O:PKS
wedlug mnie oplata manipulacyjna pobierana jest nieslusznie

Więcej
2011/02/04 19:38 #7952 przez Maaarcinek87
Kolejny raz potwierdza sie regula ze prywaciarz moze wszystko i wszystkich ma w duszy delikatnie mowiac dbaja tylko o swoj zakichany interes a nie o pasazerow.Dlaczego zarzad niekupi sobie takich samochodow jakie maja autobusy alebo nieprzerobi z jakigos towarowego jak niektore autobusy.nawet kierowca niedaja zarobic bestie :angry:

Więcej
2011/02/04 20:04 #7953 przez Maciej S.
Replied by Maciej S. on topic O:PKS
tam ogolnie jest balagan.smiac mi sie chcialo z faktu iz ktoregos lata spotkala mnie zaskakujaca sytuacja a mianowicie chodzi mi o fakt iz transhand prowadzi przewozy turystyczne do miejscowosci nadmorskich w weekendy. a bilet mozna nabyc u kasjerki przeciez to jest paranoja kasjerka w sobote spi sobie w najlepsze a kierowca zapieprza o 5 tej rano i jest za wszystko odpowiedzialny niech cos sie stanie kierowca pojdzie do wiezienia za darmo bo prowizja za wydanie biletu poszla do kasjerki.

Więcej
2011/02/05 12:50 #7962 przez Maaarcinek87
to prawda jest macieju.albo np.kasa jest do godz.15.30 a bilet mozna kupic na 16.10 do gorzowa czyli kasjerka zbiera zniwa nawet po zamknieciu kasy a kierowca jezdzi za darmo

Więcej
2011/02/05 16:02 #7965 przez Maciej S.
ja wiem dlaczego jest bo nasi kochani kierowcy uwielbiaja wozic pasazerow za darmo po co maja na tym jeszcze zarabiac oddadza swojej prowizje najlepszej kolezance z pracy-kasjerce :laugh:

Więcej
2011/02/05 16:07 #7966 przez Maciej S.
chwala wam dzielni kierowcy B) B)

Więcej
2011/02/05 23:43 #7979 przez teerka
Replied by teerka on topic O:PKS
ciekawa jestem co na to rzecznik praw konsumenta...

Więcej
2011/02/06 15:32 #7983 przez Maaarcinek87
Rzecznik rzecznikiem ale gdzie w tym wszystkim jest zwykle ludzkie sumienie zeby wyciagnac jak najwiecej pieniedzy od ludzi za slaba jakosc uslug?Odrazu wam odpowiem na to pytanie!Sumienie jest tuz za oczami zarzadu transhandu zaslepionego duza forsa za maly wysilek :angry:

Więcej
2011/02/06 18:22 #7985 przez Maciej S.
Brawo brawo dla postu wyzej swieta racja

Więcej
2011/02/07 10:50 #7995 przez diag112
Replied by diag112 on topic O:PKS
Mysle ze ta sprawa powinien zaintersowac sie NOWY BURMISTRZ, skoro szuka oszczednosci wszedzie to niech tez nie pozwala okradac ludzi przez PKS. Ze jest monopolista ta instytucja to nie znaczy ze wszystko im wolno.

Więcej
2011/02/07 11:18 - 2011/02/07 22:17 #7997 przez xenok
Replied by xenok on topic O:PKS
29go stycznia jechałem do Szczecina 6,55 jechał najgorszy trup w transhandzie za tą miłą trzepanine w śmierdzącym i skrzypiącym autobusie zapłaciłem aż 39zł. Jeśli to miał być żart prezesa to niech się sam wybierze w 3 godzinną podróż życia. Pozdrawiam prezesa..
Ostatnia2011/02/07 22:17 edycja: xenok od.

Więcej
2011/02/07 18:28 #8001 przez Maaarcinek87
oni zawsze jakies graty daja na gorzow szczecin zielona gora.CZEMU PANI PREZES NIE JEZDZI TYM CO PROPONUJE SWOIM PASAZERĄ!!!!!!!!!!Zawsze dadza jakas lawete w dluga trase bo scanie nowe polonie woza transhand niby taki sponsor polonii ciekawe jakby im zakazali pobierac oplaty manipulacyjna to by tak chetnie sponsorowali polonie albo kogokolwiek!!!!!!!!

Więcej
2011/02/08 12:25 #8017 przez vader
Replied by vader on topic O:PKS
NIestety musze się zgodzic, jakosc uslug fatalna. Znajoma miala niedawno okazje jechac ze szczecina do slubic, tragedia. Linia nazwana pospieszną, a podstawiony był autosan w opłakanym stanie, trzeszczący, skrzypiący, brudny. Na dodatek kierowca strasznie nieuprzejmy, przez całą droge gadał przez komórkę (bezpieczenstwo pasażerów) i przegrzewał wnętrze na maksa. To wszystko za niemałą cenę!

Brawo Transhand, jak tak dalej pójdzie to wszyscy przerzucą się na kolej.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas