Zaginął kot

Więcej
2010/04/07 20:53 #5814 przez biedrona42
Zaginął kot was created by biedrona42
Uwaga!
Dnia 3 kwietnia rano w Słubicach na ulicy Piskiej zagniął czarnobiały, młody, ok roczny kot. Kot miał grzbiet i ogon czarny, łapki całe biała, a na przednich łapkach na łokciach maił czarne łatki. To jego znak charakterystyczny! Miał biały kołnierz i białą strzałkę nna głowie. Przez siersć na bokach przebija się gdzieniegdzie biala sierść. Jeżeli ktoś ma informacje na ten temat prosze o kontakt na nt. 7583560 lub email biderona42@interia.pl Kot jest bardzo towarzyski i zawsze w włazi tam gdzie nie powinien. Proszę mieszkańców Słubic mieszkajacych w okolicy SP2 i starego KOMESY o sprawdzenie w szopach, piwnicach, garażach, bo być moze kot przez przepadek tam wszedł.
Bardzo proszę o pomoc.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2010/07/26 10:09 #6389 przez mangusia17
Replied by mangusia17 on topic O: Zaginął kot
Witam,
dziś rano widziałam Pani kota, jeśli jest Pani nadal zainteresowana jego odnalezieniem proszę o kontakt emailowy KaSiA2323@o2.pl . Probowałam wysłać informacje na podanego emaila jednak jest on nieprawidłowy.

Więcej
2010/07/26 10:17 #6390 przez miastowa
Replied by miastowa on topic O: Zaginął kot
mangusia17 napisał:

Probowałam wysłać informacje na podanego emaila jednak jest on nieprawidłowy.

Podany zostal: biderona42@interia.pl
Moze powinno byc: biedrona42@interia.pl ?
Sprobuj na ten wyslac, mozliwe ze zalozycielka tematu po takim czasie nie sprawdza tego watku :/

Więcej
2010/07/26 10:25 #6391 przez mangusia17
Replied by mangusia17 on topic O: Zaginął kot
Probowałam na 2 sposoby, tel. tez nie odpowiada

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas