Zielone Wzgórza

Więcej
2010/03/21 14:39 #5720 przez damiano
Zielone Wzgórza was created by damiano
Witam serdecznie,

Szukałem na forum wątku o tym osiedlu ale nie znalazłem.

Jak myślicie czy warto tam się budować?
Czy jest na forum ktoś kto miał taki zamiar lub mu się udało i mógłby przedstawić swoje za i przeciw?

pozdrawiam

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2010/03/21 19:27 - 2010/03/21 19:29 #5724 przez naz
Replied by naz on topic O:Zielone Wzgórza
Witam,

jakiś czas temu kupiliśmy tam działkę. Dla nas ważne było: b. ładne położenia ( choć na niektóre trzeba uważać - są za blisko ruchliwej drogi),są trochę dalej od Odry:), trochę na uboczu ale wciąż w mieście, duże działki- większa prywatność no i dobra atmosfera jednocząca ludzi w całkiem nowo powstającym osiedlu.
Jest też jednak parę minusów: brak "normalnych" dróg razy trzy- co w praktyce oznacza kurz w lecie, kupno najlepiej samochodu terenowego- dziury:) i błoto w pozostałych porach roku. Następnym może być konieczność dojazdów do szkół itd. ale nie można mieć wszystkiego. My jesteśmy bardzo zadowoleni i planujemy rozpocząć budowę. Zyczę trafnego wyboru i pozdrawiam
Ostatnia2010/03/21 19:29 edycja: naz od.

Więcej
2010/03/21 20:58 #5726 przez pawel_t
Replied by pawel_t on topic O:Zielone Wzgórza
hi,
nie wiem niestety gdzie to jest ale jak dostarczalem materialy na budowy miedzy slubicami a kunowicami tez nie bylo drog. ;) Ciezarowki prawie zawsze mi sie zakopaly. :D Pozniej to sie bardzo poprawilo, wiec pewnie tam tez nie bedzie az tak zle
pozdrawiam pawel

Więcej
2010/03/30 10:49 #5772 przez siaja
Replied by siaja on topic O:Zielone Wzgórza
polecam mieszkanie na os lesnym.jest cisza,spokoj.lecz slyszalam ze sa fajne dzialki na koncu nocznickiego.jest spokojnie.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas