internet w słubicach

Więcej
2010/01/17 14:06 #5435 przez madeline
internet w słubicach was created by madeline
czy moglibyscie polecic z kim podpisac umowe o internet i czy w słubicach jest internet radiowy?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2010/01/17 18:27 #5442 przez slubiczanin850
Replied by slubiczanin850 on topic O:internet w słubicach
Madeline wkrótce w słubicach będzie intetnet radiowy.Własnie na kominie w zakładzie energetyki cieplniej sa zakładanie nadajniki i co miesąc 45zł za 2kb/s

Więcej
2010/01/17 18:30 #5443 przez slubiczanin850
Replied by slubiczanin850 on topic O:internet w słubicach
Bym zapomniał jak masz znajomych w Rzepinie lubiechni wielkiej cybince albo w pobliskich wioskach to zapytaj sie bo na wioskach juz jest

Więcej
2010/01/17 20:06 #5444 przez madeline
Replied by madeline on topic O:internet w słubicach
dzieki za info

Więcej
2010/01/18 20:45 #5451 przez Kalina
Replied by Kalina on topic O:internet w słubicach
Jak jest z netem w Vectrze?Moze ktos powiedziec jakie sa koszty i predkosc?Nie znam sie na tych sprawach,ale czy jesli jest przerwa w sygnale kablowki,to rowniez zero internetu?

Więcej
2010/01/19 15:53 #5452 przez djwally
Replied by djwally on topic O:internet w słubicach
Vectra - a mogło być tak pięknie .... odradzam z całego serca, mam pakiet kablówka (dekoder cyfrowy) plus 6 mb i co?
a no to, że baaaaardzo często brak sygnału, prędkość 1-3mb i jest tak, że jeśli nie ma cyfrowego obrazu to i neta też ni ma :(

Pozdrawiam, średnio zadowolony użytkownik , tęskniący za starym dobrym jim-sat-netem :(

Więcej
2010/01/20 14:20 #5455 przez Kalina
Replied by Kalina on topic O:internet w słubicach
Dzieki:)

Więcej
2011/01/18 17:33 #7713 przez vcf
Replied by vcf on topic O:internet w słubicach
Odświeżam wątek ponownym pytaniem o Vectrę - czy nadal uważacie internet w Vectrze za zły pomysł ? Nic się u nich nie zmieniło przez te 12 miesięcy ?? jak ktoś ma to niech opowie swoje wrażenia z ostatniego roku plizzz :)

Więcej
2011/01/19 10:44 #7724 przez kacper
Replied by kacper on topic O:internet w słubicach
Obydwie słubickie kablówki dają radę. Ja osobiście mam Multimedie, od samego początku ich wejścia do Słubic (czyli ponad 2 lata), chyba jedna awaria była, no może dwie, ale szybko usunięte.
Znajomy ma Vectrę, co prawdą tylko pól roku dopiero, ale także zero problemów.

Więcej
2011/01/19 11:18 #7725 przez Marcin Kiedrowicz
Replied by Marcin Kiedrowicz on topic O:internet w słubicach
Zgada się. Obydwie są już teraz na bardzo dobrym poziomie. Mam w domu pakiet Multimedii, a w pracy internet Vectry. Multimedia praktycznie zawsze działa, ma dobry, niezaniżony transfer, nie ma żadnych nieprzewidzianych akcji. Vectra kiedyś była tragiczna, ludzie często nie mieli internetu, czasem nawet parę dni, ale teraz jest wyraźna poprawa i działa bardzo fajnie. Od roku czasu miałem tylko dwie przerwy w dostępności usługi, a parę razy trochę zamulało (mimo wykupionego szybkiego pakietu). Generalnie mógłbym polecić obydwie, przy ostatecznym wyborze kieruj się ceną albo dodatkowymi opcjami, które akurat dany operator oferuje w bieżącej promocji.

Więcej
2011/01/20 14:23 #7738 przez Mesjasz
Replied by Mesjasz on topic O:internet w słubicach
Jestem w Vectrze od początku i rzeczywiście kiedyś były problemy z łączem, ale teraz nie pamiętam już kiedy coś by szwankowało. Telewizja owszem, miała różne przerwy, ale za zwyczaj wystarczał reset dekodera. Nie mam na co narzekać, a może mam małe wymagania?

Każdy kto jedzie wolniej od nas to pierdoła, a...

• ming44
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2011/02/09 19:49 #8041 przez ming44
Replied by ming44 on topic O:internet w słubicach
Ja mam internet Play Online. Prędkość nie jest zbyt duża i te limity przeszkadzają, ale "awarii" żadnych nie ma. Najlepiej korzysta się z tej oferty gdy ma się laptopa, bo można korzystać w wielu miejscach, a nie tylko w swoim mieszkaniu.

Więcej
2014/02/14 22:48 #18588 przez bonkesku
Replied by bonkesku on topic Odp: internet w słubicach
Witam, orientuje się ktoś czy jest możliwość podłączenia w Słubicach internetu z upc?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas