jaka garmażerka w Słubicach? lewiatan odpada

Więcej
2022/11/15 19:47 #36956 przez Wiesław
Ciężko w Słubicach dostać dobrą garmażerkę. Kiedyś zaopatrywałem się w golickim, ale te czasy minęły. Niestety...

Ostatnio coś mnie podkusiłem i kupiłem pierogi i krokiety w Lewiatanie. Nie wiem co za firma tam dostarcza jedzenie ale było obrzydliwe. Wstawiłem na patelnię co zaczęło śmierdzieć. Paragon miałem to żona wygoniła i kazała reklamować. Ale ja za stary już jestem i nie chciałem kłótni z tymi paniami, bo były w sumie miłe. Na pewno nie polecam i nigdy tam więcej nie kupię.

Pozostaje pytanie gdzie kupować takie rzeczy? Co polecacie inni czytelnicy? Tylko proszę bez porad, że najlepiej zrobić swoje, nie zawsze jest czas i ochota. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2022/11/16 14:31 #36959 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic jaka garmażerka w Słubicach? lewiatan odpada
Twój wątek podrzuciliśmy również na naszym profilu na Facebooku. Tam znajdziesz sporo poleceń.

www.facebook.com/slubice24/posts/pfbid02...2898AqgTm3P4NGRQ9Nel

Więcej
2025/03/19 14:05 #37529 przez Garbicz
My od lat przeważnie kupujemy u Zyguły w Rzepinie. Obsługa miła. Pierogi jadalne, a nawet bardzo dobre. Inne wyroby też są bardzo dobre. Jedyna wada, że nie jest tanio. Zyguła ma też kilka punktów sprzedaży w Słubicach i przypuszczam, że wszystko nie jest gorsze niż w Rzepinie. 

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas