Słubicki internet światłowód

Więcej
2020/07/18 23:05 #35747 przez Karol2017
Słubicki internet światłowód was created by Karol2017
Witam, chciałbym się dowiedzieć jak to jest z ,,slubickiswiatlowod.pl". Od 2018 roku nie dają znaków życia, a jednak strona nadal działa. Czy nadal oferują swoje usługi ? Ktoś jest nadal podłączony pod ich sieć? A już zaczyna mnie wkurzać, że w Słubicach nie ma ogólnie dostępnego dobrego internetu, Orange Neonstrada 80/8 Mb/s tak naprawdę oferuje max. niestabilne 45/6 Mb/s (internet przerywa się co godzinę na minutę, nie polecam do gier), a Vectra 100/15 Mb/s oferuje jeszcze bardziej niestabilny internet max. 10/11 Mb/s.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2020/07/22 08:54 #35758 przez yon
Replied by yon on topic Słubicki internet światłowód
Ostatnio chwalila sie Vectra, ze bedzie przechodzic na swiatlowody. Na razie jest jak zwykle - 5 minut deszczu wystarczy, zeby wszystko zdychalo.

Więcej
2020/07/22 11:48 #35767 przez Karol2017
Replied by Karol2017 on topic Słubicki internet światłowód

yon napisał: Ostatnio chwalila sie Vectra, ze bedzie przechodzic na swiatlowody. Na razie jest jak zwykle - 5 minut deszczu wystarczy, zeby wszystko zdychalo.

Nie wiem jak oni to zrobili, ale w czasie pandemii internet był stabilniejszy. Teraz nawet, gdy nie pada, nie wieje to internet jest jeszcze gorszy. Wyrzuca go co kilkanaście minut na np. 10 sekund, pingi skaczą, prędkość pobierania dla oferty 100Mb/s waha się od 2 do 25 Mb/s przy czym nie można czegokolwiek oglądać na żywo online w nawet zwykłym HD. Najgorsze jest to, że to wina nie pochodzi ode mnie, bo prędkość wysyłania jest bardzo stabilna i nie spada poniżej 9 z uwagi na to, iż mało kto udostępnia coś w internecie.
Załączniki:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas