- Otrzymane podziękowania: 1
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
mieczyslaw napisał: Może portal Słubice 24 zajmie się tematem dlaczego firma remontujaca nawierzchnie dróg miejskich nie oznakowuje odcinków wyłączonych z ruchu na czas remontu? Co musi się wydarzyć aby ktoś zareagował?
mieczyslaw napisał: Witam! Pytanie do służb miejskich, kto kontroluje firmę która naprawia nawierzchnie ulic miasta? Czy Słubice 24 cenzuruje posty mieszkańców? Tekst jest notorycznie skracany przez co traci swoją wymowę.
mieczyslaw napisał: Może portal Słubice 24 zajmie się tematem dlaczego firma remontujaca nawierzchnie dróg miejskich nie oznakowuje odcinków wyłączonych z ruchu na czas remontu? Co musi się wydarzyć aby ktoś zareagował?
mieczyslaw napisał: O ile dobrze się orientuję to Słubice 24 jest finansowane przez Miasto! Dlatego nie dziwi fakt że jesteście tam gdzie pojawiają się urzędnicy, a nie gdzie dzieje się źle. Proponuję wyjść w teren, porozmawiać z mieszkancami o tym co ich boli i co można zrobić aby żyło się lepiej. Mój temat o ulicy Kruczej zakonczyliscie po rozmowie z rzecznikiem Burmistrza! Dopiero interwencja Gorzowa WIOŚ załatwiła temat Więc krytyka Wam nie powinna zaszkodzić a może wręcz zmotywować! Pozdrawiam i życzę więcej empati i pracy dla dobra mieszkańców.
mieczyslaw napisał: Odnośnie finansowania taką dostałem informację - skoro jest inaczej to przepraszam. Życzę personelowi Słubice 24 Wesołych i rodzinnych Świąt.
wolanin napisał: Dla mnie to co się dzieje na mieście to kpina, nie chodzi o remonty bo fajnie że robią ale podejscie do nich, żadnych oznaczeń, żadnych komunikatów co kiedy bedize zamkykane wolna Amerrykanka
jade koło postoju taxi przy jubilacie a koncu znak że dalej zakaz, ZONK, a wcześniej żadnego znaku, to bym nie wjezdzał w te ulice, no to cofam pod prad, koles we mnie jedzie trąbi, masakra, uskoki dziury słabe zabezpieczenia, co dzien nowa niespodzianka gdy się nie spodziewasz
dawno takiego bajzlu nie bylo w FSL