Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Wiem co tam sie dzieje i tyle, sprawa w toku. Teraz chcem naglosnic sprawe Naszych urzedow ktore to wszystko kontrolowaly.
Ponoc bardzo intensywnie i nadgorliwie.
skoro jestes tak super poinformowany to wiesz juz chyba, ze nic, zadne badania nie udowodnily tego, ze te dziewczynyki byly molestowane, wiec zanim napiszesz do tvnu itd. to moze lepiej poczekaj na jakies dowody.
Panie Enigma, to dobrze, ze interesuje Cie krzywda innych ludzi, ale zanim podasz coś do informacji publicznej to upewnij sie, że piszesz prawdę! Teraz to Ty, Panie Enigma stałeś się oprawcą, oczerniając człowieka o najgorszy czyn! Oczywistym jest, iż relacje w tej rodzinie znacznie odbiegają od normy, ale to nie powód by pisać o strasznych rzeczach, które w rzeczywistości nie miały miejsca!!! Aha, skoro jest Pan takim spostrzegawczym sąsiadem to z pewnością Pan zauważył ,że dzieci są zaniedbane, bo ich Matka nie jest w pełni intelektualnie sprawną osobą i nie odnajduje się w rzeczywistości jak przeciętny człowiek.
katasza napisał:
Wiem co tam sie dzieje i tyle, sprawa w toku. Teraz chcem naglosnic sprawe Naszych urzedow ktore to wszystko kontrolowaly.
Ponoc bardzo intensywnie i nadgorliwie.
skoro jestes tak super poinformowany to wiesz juz chyba, ze nic, zadne badania nie udowodnily tego, ze te dziewczynyki byly molestowane, wiec zanim napiszesz do tvnu itd. to moze lepiej poczekaj na jakies dowody.
Jestem poinformowany i moje informacje o tej sprawie sa calkiem inne niz pana.
Nie bede sie wypowiadal na ten temat i znizal sie do pana poziomu wypisujac takie rzeczy na forum w trakcie trwania sprawy.
Wszystko co napisalem w tym temacie podtrzymuje i jezeli ktos napisze jeszcze raz ze dzieci nie byly molestowane to prosze o dowod gdyz ja wiem co innego.
Enigma napisał:
Wszystko co napisalem w tym temacie podtrzymuje i jezeli ktos napisze jeszcze raz ze dzieci nie byly molestowane to prosze o dowod gdyz ja wiem co innego.
A jakie Pan ma dowody? Slowa dziecka? A jesli ojciec dziecka powie, ze tego nie zrobil to uznamy to za dowod jego niewinnosci?
Ja rozumiem, ze na podstawie slow dzieka nie mozna pozostawic tej sprawy bez rozwiazania, ale moze pozostawmy specjalistom zbadanie tego co sie na prawde stalo, zebranie jakis dowodow zanim wydamy wyrok na kogokolwiek.
katasza napisał:
Enigma napisał:
A jakie Pan ma dowody? Slowa dziecka? A jesli ojciec dziecka powie, ze tego nie zrobil to uznamy to za dowod jego niewinnosci?
Ja rozumiem, ze na podstawie slow dzieka nie mozna pozostawic tej sprawy bez rozwiazania, ale moze pozostawmy specjalistom zbadanie tego co sie na prawde stalo, zebranie jakis dowodow zanim wydamy wyrok na kogokolwiek.
Opinia psychiatry, psychologa, ginekologa oraz Bieglego Sądowego, wystarczy ?
Opinia ojczyma a nie ojca w tym wypadku sie juz niestety nie liczy.