Prawo spadkowe - jaki adwokat?

Więcej
2019/01/06 18:25 - 2019/01/06 19:49 #34199 przez gaan
Prawo spadkowe - jaki adwokat? was created by gaan
Szukam adwokata ze Slubic specjalizującego się w prawie spadkowym. Możecie kogoś polecić?
Ostatnia2019/01/06 19:49 edycja: gaan od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2019/01/07 16:46 #34201 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: Prawo spadkowe - jaki adwokat?
Może Kancelaria Adwokacka Celej Skalniak? Obsługują nasz portal pod względem prawnym, prawem spadkowym też się zajmują. Polecamy serdecznie.

www.facebook.com/Kancelaria-Adwokacka-Ce...pp-1504228613157702/

Przy okazji polecamy lekturę ich artykułów. Jest też kilka o sprawach spadkowych.

www.slubice24.pl/forum/34-Adwokat-radzi

Więcej
2026/02/28 17:48 #38406 przez TatAnastazja
Replied by TatAnastazja on topic Odp: Prawo spadkowe - jaki adwokat?
Jeśli szukasz adwokata od prawa spadkowego, to najlepiej wybrać kogoś, kto faktycznie zajmuje się takimi sprawami na co dzień, bo przy spadkach łatwo coś przeoczyć. Sama kiedyś miałam podobny temat i wiem, że dobra konsultacja na początku potrafi oszczędzić sporo stresu. Możesz też rozważyć kontakt z adwokatem online, bo często da się szybciej uzyskać odpowiedź niż czekając na wizytę w kancelarii. Ja trafiłam na pomoc przez rozwiazaniedlaciebie.pl/
i to była wygodna opcja, żeby wstępnie ogarnąć temat. Na spokojnie wyjaśnili co i jak i dopiero potem decydowałam, co dalej robić. Może też będzie to dla Ciebie dobry punkt startowy.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas