Zgubiony telefon słubice

Więcej
2018/08/03 16:20 #33478 przez Adamkaniowski
Zgubiony telefon słubice was created by Adamkaniowski
Witam, mam problem. W środę około godziny 15.20 w Słubicach na ul. Transportowej przy przejeździe kolejowym z auta wypadł mi telefon. Z monitoringu wiem że telefon podniósł pan z białego dostawczaka marki fiat z drobinką na dachuo nr rej FG..326 właściciel monitoringu zasugerował że może to być monter z firmy Orange. Firma Orange nie może mi pomóc. Może jest ktoś kto mógłby pomóc mi w kontakcie z tym panem, lub z kimś kto jest monterem w firmie Orange na terenie Słubic. Z góry dziękuję za pomoc. Odłączam zdjęcie może ktoś rozpozna.
Załączniki:

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2018/08/03 19:02 #33479 przez Adamkaniowski
Replied by Adamkaniowski on topic Odp: Zgubiony telefon słubice
Witam ponownie, dotarłem do pana który podniósł tel, ale twierdzi że wyrzucił go na trawnik przy ul Piłsudskiego14, jak zorientował się że tel Huawei p9 czarny jest uszkodzony,zależy mi na karcie SIM i pamięci, jeśli jest ktoś kto znalazł tel na trawniku przy akademiku byłbym wdzięczny.

Więcej
2018/08/05 13:53 #33492 przez charlotta
Replied by charlotta on topic Odp: Zgubiony telefon słubice
Baju baju bedziesz w raju!!! :evil: Twierdzi, ze wyrzucilna trawnik??? A czemu nie oddal do Biura rzeczy znalezionych lub na komende Milicji??? Zglos tam gdzie trzeba. Oni maja swoje metody :evil:

Więcej
2018/08/10 05:11 #33542 przez Adamkaniowski
Replied by Adamkaniowski on topic Odp: Zgubiony telefon słubice
wszystko jest już ok telson się znalazł, pan poszukał dokładniej i jest ok, zguba wróciła,karta działa. zamykam sprawę, pozdrawiam...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas