Wyburzają KOMES

Więcej
2011/01/17 22:40 #7702 przez venive
Replied by venive on topic O:Wyburzają KOMES
Witam
Czegokolwiek tam nie postawią i tak ktoś będzie narzekał, szczególnie tu na forum. W Słubicach kino było .. może i marne, ale jak naprawdę ktoś chciał to miał gdzie kobietę zabrać - jak to piszecie, a zresztą kobieta z wyjścia do kawiarni też się cieszy:) Słubice chyba są zbyt małe, żeby wymagać czegoś w stylu multikina, bo wydaje mi się, że tego chcecie, a, zresztą zobaczcie jaka jest przyjemność w wybraniu się np. na cały dzień do Gorzowa czy do Poznania do kina i na zakupy ... inne miasto inni ludzie ... sama przyjemność,a już na pewno dla tej kobiety, o której ktoś wyżej pisał, gdyby było na miejscu to i tak byśmy nie korzystali. Co do basenu ... mamy basen jakieś 3-4km od granicy, (tyle, że po jej drugiej stronie) ... prawie tyle samo ile od granicy do Komesu ... i jakoś tak nie widzę tam zbyt wielu Słubiczan, a uważam, że jeśli ktoś bardzo chce na taki basen uczęszczać to nie przeszkadza mu, czy basen jest z tej czy z drugiej strony rzeki - chyba, że chce jakiś problem stworzyć ... no to wtedy zawsze znajdzie się ku temu powód.
Pozdrawiam ... myślcie dalej co się w Słubicach przyda :) ale może coś czego naprawdę nie ma w okolicy.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2011/01/18 18:13 #7714 przez kusy0s9
Replied by kusy0s9 on topic O:Wyburzają KOMES
gdzie dokladnie jest ten basen i ile takowych miesci sie we Frankfurcie (O)?
Chodzi mi o ten najblizszy szczegolnie.

Więcej
2011/01/18 19:00 - 2011/01/18 19:03 #7715 przez Marcin Kiedrowicz
Replied by Marcin Kiedrowicz on topic O:Wyburzają KOMES
kusy0s9 napisał:

gdzie dokladnie jest ten basen i ile takowych miesci sie we Frankfurcie (O)?
Chodzi mi o ten najblizszy szczegolnie.

Trochę nie na temat wątku, ale jak już pytasz to podpowiem.
Główną ulicą jak wjeżdżasz od Słubic do Frankfurtu cały czas prosto pod górkę, przez skrzyżowanie, w stronę Targów.

Hallenbad, ulica Rathenaustrasse 5

Poniżej masz lokalizację na mapie w Googlach (wklejam jako kod bo link jest za długi):
Code:
http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=schwimmbad,+frankfurt+oder&sll=52.025459,19.204102&sspn=7.953829,23.269043&ie=UTF8&hq=schwimmbad,&hnear=Frankfurt+nad+Odr%C4%85,+Frankfurt+(Oder),+Brandenburgia,+Niemcy&ll=52.34913,14.515257&spn=0.030829,0.090895&z=14&iwloc=A
Skopiuj kod i wklej w przeglądarkę albo na stronie maps.google.pl wpisz hasło "Schwimmhalle, frankfurt oder" od razu pokaże ci lokalizację.

Poniżej masz link do strony z cenami i godzinami otwarcia:
www.frankfurt-oder.de/DE/KulturTourismus...adFrankfurtOder.aspx

Fotki jak wygląda w środku:
www.qype.com/place/25426-Schwimmhalle-Fr...t-Oder-/photos/10555
Ostatnia2011/01/18 19:03 edycja: Marcin Kiedrowicz od.

Więcej
2011/01/18 23:10 #7721 przez kusy0s9
Replied by kusy0s9 on topic O:Wyburzają KOMES
Dzięki wielkie za odpowiedź! Wiem że odbiegłem od tematu. ;)

Z tego co widzę na Google Maps jest jeszcze inny basen we Frankfurcie i to bliżej o jakieś 10 minut drogi, był ktoś?

Siegl Stephan Schwimmbadbau
Weiher 3, 15234 Frankfurt (Oder), Niemcy

Czy to na pewno jest basen???

Więcej
2011/01/19 13:11 #7726 przez kamciauk28
Replied by kamciauk28 on topic O:Wyburzają KOMES
to raczej, a chyba na pewno nie jest basen :) we Frankfurcie jest tylko ten na Rathenhaus, o innym nie wiem, bo niedawno nawet pytałam się we Frankfurcie czy jest jakiś inny i odpowiedzieli, że nie. Jak ktoś ma więcej czasu to polecam basen w Eisenhuttenstadt, kilkanaście km dalej, ale o wiele większy, więcej miejsca dla dzieci,jakuzzi, sauna, bicze wodne :) Ja jeżdżę w tygodniu i zazwyczaj prawie cały mam dla siebie , nie licząc tych kilku osób :) Cenowo też nie ma tragedii :)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas