"Znikające" pojemniki na śmieci

Więcej
2017/01/12 16:07 #27801 przez Mruk
"Znikające" pojemniki na śmieci was created by Mruk
Czy komuś zginęły dzisiaj pojemniki na odpady? W dniu dzisiejszym odbierane były odpady zmieszane i suche, z tego też względu przed posesję zostały wystawione pojemniki z takowymi. Jeden z nich, jako że był już ok. 7-ej opróżniony, został z powrotem ustawiony na posesji. Po powrocie z pracy stwierdzam brak mojego prywatnego (zakupionego ekstra na okoliczność segregacji) pojemnika na odpady suche. Czy po Słubicach grasują "pojemnikowi" złodzieje?

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2017/01/12 17:33 #27802 przez Pirlo
Replied by Pirlo on topic Odp: "Znikające" pojemniki na śmieci
Mam dokładnie to samo. Pojemnik był i się zbył.

Więcej
2017/01/12 18:05 #27803 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: "Znikające" pojemniki na śmieci
Była zmiana sposobu segregacji odpadów. Ten zabrany pojemnik nie nadaje się do tych odpadów. Teraz podzielono to na worki. Musisz zadzwonić do PUK'u i zgłosić, że zabrali przez pomyłkę twój prywatny pojemnik. Tu masz wzmiankę o sposobie aktualnej segregacji:

www.slubice24.pl/forum/33-B%C4%85d%C5%BA...regacji-odpad%C3%B3w

Informacja była o tym w "Gazecie Słubickiej" jakiś czas temu, którą zapewne każdy miał okazję przeczytać bądź też nie.

• marks
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2017/01/12 19:33 #27804 przez marks
Replied by marks on topic Odp: "Znikające" pojemniki na śmieci
Kradzieże to się zgłasza na Policję, a nie tu, na forum.;)
Ale jak już jesteśmy przy pojemnikach na odpady, to czy przypomina sobie ktoś czy były 3 lata temu podpisywane w PUKu jakieś kwity na wypożyczenie tych pojemników? Kojarzę, że coś wtedy podpisywałem ale nie pamiętam już co to było. :(

Więcej
2017/01/13 05:16 #27805 przez Mruk
Replied by Mruk on topic Odp: "Znikające" pojemniki na śmieci
Ten wpis był po to by się upewnić,bo wpadło mi na myśl, że to robota PUK-u, ale że nie było żadnego pokwitowania odbioru pojemnika, pojawiły się u mnie wątpliwości. Co nie zmienia faktu, że mój prywatny pojemnik zaginął- dobrze że w pobliżu jest nieco kamer to Policja namierzy sprawcę.

Więcej
2017/01/22 17:36 #27858 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: "Znikające" pojemniki na śmieci
tylko ze tam nic nie pisze o zabieraniu prywatnych pojemników na śmieci, chyba ze jestem ślepy

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas