Pomoc potrzebującej rodzinie

Więcej
2015/11/21 12:46 #23454 przez Joasia5
Pomoc potrzebującej rodzinie was created by Joasia5
Witam wszystkich serdecznie chciałabym opisać sytuację pewnej rodziny z Polski ,dwoje dzieci w wieku 2-3 lat mama tata.Spotkałam tą dziewczynę na ulicy zapłakaną zdesperowaną okazało się że znam ją od dziecka opowiedziała mi swoją historię.Przyjechała do słubic 4 miesiące temu z dziećmi mężem z popszedniego miejsca zamieszkania musiała się wyprowadzć dostała z opieki przydział na lokal socjalny lecz nie ma tam prądu ,od 4 -miesięcy stara się o podłączenie z zamku prądu i nikt nie jest w stanie jej pomóc.....Panie z opieki robią co mogą to wspaniałe osoby lecz w tej kwesti zwracały się także bez odzewu......Może ktoś z was mógłby pomóc ? Dlaczego tak się dzieje ?Rodziny nie stać na wynajem mieszkania tylko mąż pracuje matka zajmuje się dziećmi .Myślę że jeden dobry uczynek z głebi serca nic nie kosztuje, Urzędniku bądz człowiekiem- przeciesz dobre uczynki wracają do nas ......Pomuszmy tej rodzinie idą święta może ty pomożesz Pozdrawiam was wszystkich.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2015/11/23 09:15 #23473 przez jkn51
Replied by jkn51 on topic Pomoc potrzebującej rodzinie
Jakieś namiary daj jeśli sprawa aktualna. jkn51@wp.pl

Więcej
2015/11/23 13:19 #23475 przez Redakcja Słubice24.pl
Replied by Redakcja Słubice24.pl on topic Odp: Pomoc potrzebującej rodzinie
Joasia - skontaktuj się z grupą "Pomagamy", która działa na Faceboku i przekaż dane rodziny. Oni zadeklarowali pomoc.

www.facebook.com/groups/540768822723334/

Więcej
2015/11/25 13:31 #23505 przez Joasia5
Replied by Joasia5 on topic Odp: Pomoc potrzebującej rodzinie
Dzisiaj dostałam wiadomość od rodziny że sa w trakcie załatwiania mieszkania lecz muszą mieć pieniążki na kaucje.Mogę podać numer telefonu 515359109

Więcej
2015/11/26 04:48 #23507 przez torpeda
Replied by torpeda on topic Odp: Pomoc potrzebującej rodzinie
Może czas żeby włodarze zaczęli robić co do nich należy? Non stop zwykli ludzie pomagają tylko ci co mają to żydzą. Idealna okazja by się wykazać

Więcej
2015/11/26 11:04 #23511 przez jkn51
Replied by jkn51 on topic Odp: Pomoc potrzebującej rodzinie
Joasia 5 , dzięki za kontakt. Sprawa kaucji załatwiona.

Więcej
2015/11/26 12:14 #23512 przez Joasia5
Bardzo dziękuję to swietna wiadomośc .....jeszcze są na tym świecie dobrzy ludzie!!!

Więcej
2015/11/26 12:40 #23514 przez Joasia5
Kochani zwracam sie do was o pomoc rodzinie ,potrzebne sa meble kuchenne szafki .komoda lub szafa zamykana z półkami używane w dobrym stanie .Z góry dziękuje za pomoc .Dobre uczynki wracają .......

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas