Zamiast słubicka policja z prokuraturą poprowadzić porządne śledztwo w tak bulwersującej sprawie to jeszcze z ofiary tego szokującego, bandyckiego incydentu robią przestępce!!!!! Ja nie byłam świadkiem tego wydarzenia, mam tylko bardzo negatywne doświadczenia z słubickim "wymiarem sprawiedliwości". Moge tylko doradzić, że bardzo dobrze Pan robi, że Pan zgłasza sprawe wyżej, jak Poznań nie pomoże to jeszcze do kilku instytucji w Warszawie. W Słubicach Pan nie będzie miał po prostu z kim i o czym rozmawiać a jeszcze Panu problemów narobią, co już ma miejsce i co jest kpiną z policji, prokuratury i wszystkich służb, które się powinny sprawą zająć. Jeżeli Pan jest pewien swojej wersji wydarzeń, a domniemam, że tak jest to niech Pan walczy o swoje. Jak będzie trzeba to niech Pan nawet idzie do mediów. Działanie służb mających zapewnić obywatelowi poczucie bezpieczeństwa i sprawiedliwości w tej sprawie, według tego co Pan pisze to kpina i dno!!!!!! A korzystają na tym tylko bezczelni bandyci, którzy będą się czuć coraz bardziej bezkarni.
Powodzenia w walce o swoje prawa i tak jak napisałam, jak Słubice robią cyrk to sprawe od razu zgłaszać wyżej, tam mimo wszystko jest troche więcej mądrych ludzi niż w tych Słubicach.