- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
A gdzie tu widzisz brak szacunku?Office napisał: Marks troche szacunku do drugiego czlowieka
No właśnie jest wolny rynek!ktory de facto dobrze prawi. elMartinez ma racje i nie widze powodu by na niego od razu skakac. To co sie wyprawia na wolnym rynku jesli chodzi o wynajem mieszkan to przegiecie paly. Powinny zostac powolane instytucje kontrolujace ten rynek bo to co robia ludzie(prywaciarze) to przegiecie.
Piszesz z własnych retrospekcji? Bo ja nie mam żadnego mieszkania na wynajem.A Ty Marksiku chyab tez nie zle skubiesz rodakow skoro tak zareagowales na komentarz elMartineza.
Zwisa mi to i powiewa.Zabolalo?
Office napisał: Marks troche szacunku do drugiego czlowieka ,ktory de facto dobrze prawi. elMartinez ma racje i nie widze powodu by na niego od razu skakac. To co sie wyprawia na wolnym rynku jesli chodzi o wynajem mieszkan to przegiecie paly. Powinny zostac powolane instytucje kontrolujace ten rynek bo to co robia ludzie(prywaciarze) to przegiecie. A Ty Marksiku chyab tez nie zle skubiesz rodakow skoro tak zareagowales na komentarz elMartineza. Zabolalo?