- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Zaraz pojawią się komentarze że jestem chora umysłowo wypowiedzi klakierów jak tu jest fajnie jak miło i dlaczego ja się czepiam skoro wszyscy są z tu tacy szczęśliwi. Zaproponują mi leczenie bo na pewno jestem chora. Będą pytać czy wzięłam leki itp. Wiesz to nie chodzi tylko o tych żuli spod sklepu układ tworzą nauczyciele , pracownicy oświaty, tzw. szanowani obywatele zdeprawowani , cyniczni , bezwzględni, tryby tej chorej zakłamanej społeczności.ciekawski georg napisał: Witam,to co nie wiesz co sie robi z elementem bez mozgu ? :whistle:
Likwidacja tej meliny lub odgrodzenie jej wysokim murem powinna być priorytetem dla właściciela posesji. W przeciwnym razie odebrać koncesję. Właściciel posesji powinien udostępnić tym piwoszom lokal aby mogli w godnych warunkach a nie pod chmurką czasami na deszczu pić tam alkohol. Nie troszczą się o tych ludzi dla nich kasa się tylko liczy a klient niech marznie na deszczu! Niektórzy z nich zostawiają tam całe swoje ciężko zarobione wypłaty i co? Marzną na dworze lub są przeganiani przez ekspedientki no bo przecież nie wolno pić pod sklepem.ciekawski georg napisał: Witam,to co nie wiesz co sie robi z elementem bez mozgu ? :whistle:
. Odległoś barów piwnych od szkół przedszkoli regulują przepisy min 50m jest ustawa o wychowaniu w trzeżwości. Mafia? To jest mafia jak z filmu Barei mafia na miarę naszych możliwości składająca się z ofiar losu słabych ludzi. Paranoja tu rządzi de facto. Paranoja tu panuje w tych Kunowicach i jak zawsze najbardziej cierpią na tym dzieci.yon napisał: No prosze, nawet nie wiedzialem, ze mamy pierwsza w Polsce wysoce zorganizowana mafie podsklepowych piwoszy... :woohoo:
Karanie mandatami tych biednych ludzi nie jest rozwiązaniem problemu tu gospodarz posesji musi działać.yon napisał: Daj spokoj,nie denerwuj sie bo ci zylka peknie. Daj znac do strazy miejskiej i zrobia porzadek.