- Otrzymane podziękowania: 0
Tu nie chodzi o SM . Mafia stara się lansować Księdza. Kim jest ps.Ksiądz? To bezwględny cyniczny zdemoralizowany pachołek mafii. On nie jest godzien nosić sztandaru bo sam jest zaprzeczeniem wszelkich wartości. Dostanie to na co zasłużył sam się oto prosi!por.borewiczz napisał:
Pigwa napisał: Nie jestem za likwidacją ale za porządnym przeszkoleniu ,zwiększeniem zakresu obowiązków i rozliczaniem ich z pracy .
Temat jest próbą lobbowania na rzecz SM. Myślę że wystarczy zmienić Komendanta na kogoś bardziej niezależnego , ps. Ksiądz się już dość sztandaru nadżwigał. Od noszenia sztandaru już go kręgosłup boli:)
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
kp.Żbik napisał:
Tu nie chodzi o SM . Mafia stara się lansować Księdza. Kim jest ps.Ksiądz? To bezwględny cyniczny zdemoralizowany pachołek mafii. On nie jest godzien nosić sztandaru bo sam jest zaprzeczeniem wszelkich wartości. Dostanie to na co zasłużył sam się oto prosi!por.borewiczz napisał:
Pigwa napisał: Nie jestem za likwidacją ale za porządnym przeszkoleniu ,zwiększeniem zakresu obowiązków i rozliczaniem ich z pracy .
Temat jest próbą lobbowania na rzecz SM. Myślę że wystarczy zmienić Komendanta na kogoś bardziej niezależnego , ps. Ksiądz się już dość sztandaru nadżwigał. Od noszenia sztandaru już go kręgosłup boli:)
ciekawski georg napisał: :evil: zlikwidować ten cyrk :laugh:
metallioa napisał: Też popieram. Jak najszybciej trzeba zlikwidować straż miejską, a pieniądze przeznaczyć na ważniejsze sprawy. Może panowie spróbujemy zrobić referendum?
kp.Żbik napisał:
ciekawski georg napisał: :evil: zlikwidować ten cyrk :laugh:
To nie jest cyrk! Temat pokazuje jakich cynicznych metod używa mafia wobec pracujących w SM ludzi , ciągły szantaż grożenie utratą pracy likwidacją całej jednostki. Problemem jest cena jaką płacą pracujący tam ludzie i ich rodziny znajdując się pod ciągłą presją.
irka napisał: Podobnie należałoby się przyjrzeć pracy innych służb w prowincjonalnych Słubicach, typu Sąd Rejonowy w Słubicach. Uważam, że w takim prowincjonalnym miasteczku nie powinno być tak odpowiedzialnej innstytucji, która decyduje o losie człowieka. Wiele osób tam zatrudnionych nigdy nie powinno znaleźć zatrudnienia w tak poważnym i odpowiedzialnym miejscu jakim jest sąd, przynajmniej takie są moje odczucia po kontakcie z tą instytucją.
Olala napisał: LIKWIDOWAĆ!!! Pan Niemiec może im po butach na chodniku przejechać i zaparkować w mieszkaniu i nie ruszą tyłka. Indolencja służb wobec piratów i bandytów z za Odry jest zatrważająca.
Jak chcesz być bezkarny- mów po niemiecku.
ciekawski georg napisał: Do roboty gonić darmozjadów.Oni są do niczego nie potrzebni tylko trwonią publiczne pieniądze. :laugh: