Jak otrzymać mieszkanie od miasta?

Więcej
2014/07/26 15:32 - 2014/07/26 15:37 #19591 przez elMartinez
Replied by elMartinez on topic Odp: Jak otrzymać mieszkanie od miasta?
Witam serdecznie. Jakies mieszkania są wystarczy poszukać.

www.slubice.lubuska.policja.gov.pl/serwi...janta_w_slubicach__1

Z drugiej strony jak tak czytam ogłoszenia na temat nieruchomosci w Słubicach czy może ktoś zorientowany powiedzieć mi dlaczego w większości ludzie sprzedają lokale zamiast wynajmować, przecież pojawiają się też oferty ludzi chętnych na najem??
Ostatnia2014/07/26 15:37 edycja: elMartinez od.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• Robert69
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/01 09:16 - 2014/08/07 12:28 #19670 przez Robert69
Replied by Robert69 on topic Odp: Jak otrzymać mieszkanie od miasta?

beeatka2014 napisał: Moja siostra złożyła z mężem wniosek 15 lat temu nie dostali mieszkania do dziś mojej koleżanki sąsiadka pracuje w Polsce mąż w Niemczech od 2 lat wynajmują mieszkanie stać ich na kupno własnego mieszkania i dostali mieszkanie od miasta ale to nic co najlepsze oni obydwoje nie są ze Słubic podlegają pod Gorzów proszę teraz się zastanowić co u nas w mieście się dzieje . w Słubicach są matki samotnie wychowujące dzieci pracują stać je na wynajęcie mieszkania w Słubicach za 1200 zł i one rodzone w naszym pięknym mieście nie dostały mieszkań a dostał ktoś taki wydaje mi się że jak nie masz znajomości albo nie dasz dobrze w łapę to mieszkania nie dostaniesz

.
Ostatnia2014/08/07 12:28 edycja: Robert69 od.

• Robert69
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/08/01 09:22 #19671 przez Robert69
Replied by Robert69 on topic Odp: Jak otrzymać mieszkanie od miasta?

elMartinez napisał: Witam serdecznie. Jakies mieszkania są wystarczy poszukać.

www.slubice.lubuska.policja.gov.pl/serwi...janta_w_slubicach__1

Z drugiej strony jak tak czytam ogłoszenia na temat nieruchomosci w Słubicach czy może ktoś zorientowany powiedzieć mi dlaczego w większości ludzie sprzedają lokale zamiast wynajmować, przecież pojawiają się też oferty ludzi chętnych na najem??

Co złodzieju żal duszę ściska że złodziej jest bez mieszkania a policjant dostał pracę i mieszkanie haha.

Więcej
2014/08/02 07:12 - 2014/08/02 07:22 #19680 przez elMartinez
Replied by elMartinez on topic Odp: Jak otrzymać mieszkanie od miasta?
No i tutaj nie trafiłeś, ponieważ mam dom. Pisząc ten post chciałem zwrócić uwagę, że ludzie na tym forum ciągle proszą o pomoc w znalezieniu pracy, mieszkania podczas gdy Komenda Policji w Słubicach musi zachęcać do pracy ludzi z innych powiatów a przecież to nie jest Warszawa z setkami wakatów. Dlatego warto składać podania o pracę w policji to można otrzymać taki bonus jak mieszkanie służbowe. Wyzywając mnie od złodziei okazujesz jedynie determinację w chęci odwetu gdzie dyskutowałem z Tobą na inny temat. Teraz zaciekle będziesz atakował każdą moją wypowiedź, ponieważ wykazałem Ci głupotę i ignorancję a to boli!....bardzo..... Twoje zachowanie świadczy o płytkim umyśle i niestety braku logicznego myślenia.
Ostatnia2014/08/02 07:22 edycja: elMartinez od.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas