Uwaga na nieświeże wędliny przy małej Biedronce

Więcej
2014/03/08 14:24 #18741 przez Bilbe2
Dzisiaj kupiłam 10 plasterków szynki w czosnku w stoisku miesnym zaraz przy wejściu do małej Biedronki przy Placu Przyjazni 18. W domu zobaczyłam, ze jest obslizgła i zielonkawa. Pomiędzy dobre kawałki zostały
włożone nieświeże. Jezeli ktoś kupował dzisiaj to samo niech koniecznie sprawdzi . Tego nawet kot nie chciał jeść !!!
.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2014/03/08 17:25 #18742 przez kaja10
Od dawna tam nic nie kupuję, ponieważ nie raz kupiłam śmierdzące mięso i zielone wędliny!!! NIE POLECAM tego stoiska!!!

Więcej
2014/03/08 20:01 #18743 przez audioline1
Wiem o jaki sklep chodzi przy małej Biedronce - to tam gdzie był punkt z prasą.

Najlepsza koncepcja to : Ogniem i mieczem .

W poniedziałek z paragonem a najlepiej z tym nieświeżym produktem idziesz do Sanepidu i zgłaszasz problem. Sanepid podejmie odpowiednie kroki celem wyjaśnienia tej sytuacji.

Sprawdzony zostanie bez zapowiedzenia sklep. Za taki numer grozi mandat do 1000 zł oraz kontrola zakładu produkcyjnego. Nie dajmy się otruwać !!!!

Więcej
2014/03/09 18:43 #18746 przez makarena
Z tego co slyszalam, to Zyguly ma juz tak samo nie byc jak i punktu z prasa. Bedzie wieksza Biedrona.

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas