- Otrzymane podziękowania: 0
Wał przeciwpowodziowy Słubice !!!!!!!!
- adr
- Autor
- Wylogowany
- Świeżak
-
Less Więcej
2014/03/04 19:19 #18719 przez adr
Wał przeciwpowodziowy Słubice !!!!!!!! was created by adr
Witam.
Mam pytanie, czy dojdzie w końcu do inwestycji co ciągnie się od 1997 na temat wybudowania wału przeciwpowodziowego dotyczącego Słubic ( Niemcy inwestycje przeprowadzili w 1998 czy 99 nie wiem ale jest widoczna ) a my.... .Niby projekt - wszystko jest, ale czemu nie ma realizacji wie ktoś coś na ten temat?Co w ogóle mieszkańcy sądzą o tym, słyszeliście o takim projekcie inwestycji ? Jakie macie zdanie na ten temat ? Proszę o obiektywne odp.
Mam pytanie, czy dojdzie w końcu do inwestycji co ciągnie się od 1997 na temat wybudowania wału przeciwpowodziowego dotyczącego Słubic ( Niemcy inwestycje przeprowadzili w 1998 czy 99 nie wiem ale jest widoczna ) a my.... .Niby projekt - wszystko jest, ale czemu nie ma realizacji wie ktoś coś na ten temat?Co w ogóle mieszkańcy sądzą o tym, słyszeliście o takim projekcie inwestycji ? Jakie macie zdanie na ten temat ? Proszę o obiektywne odp.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
- kaczka
- Wylogowany
- Złoty forowicz
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 8
2014/03/04 19:30 #18722 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: Wał przeciwpowodziowy Słubice !!!!!!!!
Obiektywnie ?
Z tą ekipą nie ma szans na powazne inwestycje w mieście. Banda dyletantów z szefem po zaocznej poliologii na Collegium Polonicum.
Z tą ekipą nie ma szans na powazne inwestycje w mieście. Banda dyletantów z szefem po zaocznej poliologii na Collegium Polonicum.
- Joasia5
- Wylogowany
- Ekspert
-
Less Więcej
- Otrzymane podziękowania: 4
2014/03/06 10:45 #18730 przez Joasia5
Replied by Joasia5 on topic Odp: Wał przeciwpowodziowy Słubice !!!!!!!!
Co prawda to prawda -może wybudujemy nowy bazar na wale ? To wtedy raz ciach wszystko sie da zrobić.....
Copyright © 2026 Słubice24.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.