nowy sklep Piotr i Paweł

Więcej
2014/02/12 17:48 #18580 przez jackyel
nowy sklep Piotr i Paweł was created by jackyel
oczom nie wierze - byłem ostatnio na zakupach (przypadkiem) w PiP i co widzę ? sklep nowy, towar jest i do tego świeży.
Ponoć centrala odebrała Pani M. sklep i wprowadza swoje standardy.
Dla mnie ok.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• grabka
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/02/12 18:18 #18581 przez grabka
Replied by grabka on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
nie odebrala, bo sklep jest ich.po prostu rady nie dali?dogadali sie i siec wziela, nie pod szyldem "pip" tylko jako siec. tak slyszalam.i fajnie , moze wkoncu swieze miesko bedzie :blink: owoce itp.i ludzie na normalnych umowach , traktowani jak ludzie a nie jak robole?

Więcej
2014/02/13 09:07 #18582 przez Rob
Replied by Rob on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
No w końcu Centrala Piotra i Pawła dokonała jakiejś zmiany, bo to co było to wołało o pomstę do nieba. Piotr i Paweł to jedna z lepszych sieci, ale to co było w Słubicach to był po prostu skandal. Towary leżały po kilka lat a jak sie coś skończyło, to nowego już nikt nie zamawiał. Mam nadzieję, że obecni zarządzający tym sklepem utrzymają już standard obwiązujący w tej sieci :evil:

Więcej
2014/02/13 19:39 #18583 przez adistr
Replied by adistr on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł

Rob napisał: No w końcu Centrala Piotra i Pawła dokonała jakiejś zmiany, bo to co było to wołało o pomstę do nieba. Piotr i Paweł to jedna z lepszych sieci, ale to co było w Słubicach to był po prostu skandal. Towary leżały po kilka lat a jak sie coś skończyło, to nowego już nikt nie zamawiał. Mam nadzieję, że obecni zarządzający tym sklepem utrzymają już standard obwiązujący w tej sieci :evil:

Popieram w 100% - widać że w końcu sklep trafił w dobre ręce

Więcej
2014/02/20 19:43 #18620 przez Kakadu
Replied by Kakadu on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
Ostania wizyta w PiP mnie zaskoczyła: sklep i dyskoteka w jednym !

Więcej
2014/02/21 09:32 - 2014/02/21 09:32 #18626 przez jaszczur78
Replied by jaszczur78 on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
Muzyka robi atmosferę jak w Kronikach Filmowych z PRL. Brakuje tylko lektora zachwalającego towar. Ale sklep na plus!
Ostatnia2014/02/21 09:32 edycja: jaszczur78 od.

Więcej
2014/02/21 14:55 #18637 przez jurand
Replied by jurand on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
najważniejsze żeby utrzymać teraz nowy standard. faktycznie piotr i paweł w olsce to market wyższejpółki a ten słubicki mocno odstawał:(

• ARIFAZ
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2014/03/07 16:06 #18738 przez ARIFAZ
Replied by ARIFAZ on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
Zmiany w sklepie sa na plus ale ciasto stare sprzedaja. Kupilem ostatnio kawalek i masa na wierzchu byla jak guma, nieładnie, dziecko to jadlo, moglo sie otruć.

Więcej
2014/03/18 14:48 #18787 przez jackyel
Replied by jackyel on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
co piątek kupuję ciasto od Kandulskiego i jest super. teraz jeszcze znalazłem sok z granatu i napój Roko za 1,49 - nie wiem skąd ta cena,wszyscy mają po 1,99, a Inter w ostatniej gazetce 1,59.
kupuję po zgrzewce 12 szt.

Więcej
2014/03/19 15:35 #18793 przez pio
Replied by pio on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
dzięki za info o cenie roko lece kupić.lecz co do ciasta zgadzam się z ARIFAZ też kupiłem stare,ble.

Więcej
2014/03/20 18:14 #18799 przez agnieszka275
Replied by agnieszka275 on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
Jestem nie zadowolona z Nowego Piotra i Pawła. Nowa załoga jest do kitu (Pani kasjerka znużona
i ziewająca). Brak podstawowych form grzecznościowych, takich jak dzień dobry czy dziękuję. Półki puste, brak towaru. Dotyczy to niedzieli 16 marca. Ewidentnie brak osoby zarządzającej sklepem.
The following user(s) said Thank You: Wkreceni

Więcej
2014/03/24 21:37 #18822 przez jackyel
Replied by jackyel on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
to chyba byłaś w Netto, braki na półkach to były 2 mc-ce temu. Może kiedyś tam pracowałaś i nie dałaś rady ?

Więcej
2014/03/25 09:28 #18824 przez Rob

agnieszka275 napisał: Jestem nie zadowolona z Nowego Piotra i Pawła. Nowa załoga jest do kitu (Pani kasjerka znużona
i ziewająca). Brak podstawowych form grzecznościowych, takich jak dzień dobry czy dziękuję. Półki puste, brak towaru. Dotyczy to niedzieli 16 marca. Ewidentnie brak osoby zarządzającej sklepem.

bzdury piszesz, sklep zmienił się duzo na plus i mam nadzieję, że tak już zostanie :)

Więcej
2014/03/25 10:15 #18825 przez matkapolka2
Replied by matkapolka2 on topic Odp: nowy sklep Piotr i Paweł
też tak uważam jest ok, zmiany na plus, koleżanke chyba do pracy nie przyjeli albo ze starej ekipy jest :woohoo:

Więcej
2014/06/14 08:46 #19307 przez Rob
Do zamawiających towar w Piotrze i Pawle: Skończyła się czekolada : RAWCOCOA, ta gorzka juz dawno sie skończyła a z tych pozostałych zostały już tylko 2 sztuki. Może by tak ktos zamówił nastepną partię tej czekolady. Wydawało mi się, że uzupełnianie towarów nie będzie juz problemem, ale niestety klienci muszą Wam o tym przypominać. Mam nadzieję, że do wtorku pojawią sie te czekolady. Jak się pojawią to Wam podziękuję, jak nie, to będę zmuszony nawymyslać !!!! :evil:

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas