Świąteczna telewizja

Więcej
2013/12/26 21:30 #18226 przez ryba1
Świąteczna telewizja was created by ryba1
W zasadzie jest już po Świętach i chyba dobrze, siedzimy i opychamy brzuchy ale nie o brzuchy mi chodzi. Może zachęcę rodaków do refleksji na temat naszej telewizji a konkretnie programu telewizyjnego i nie koniecznie świątecznego. Szlag trafia człowieka kiedy reklama goni reklamę, nie ma świętości, liczy się tylko pieniądz. Ja jako płacący abonament telewizyjny za TVP i inną "kablówkę" dostaje w zamian to za co nie chcę płacić a płacę bo muszę, bo dla właścicieli różnych telewizji ważny jest pieniądz a gdzieś daleko na końcu, ten, dla którego pierwotnie powstała cała telewizja czyli widz. Sam program tv, raczej ubogi, kilka staroci(tzw dyżurnych), trochę amerykańskiej lipy i w zasadzie do policzenia na palcach ręki coś interesującego, za to reklam masa i o każdej porze aż rz......ć się chce Nie wiem jak Wy oceniacie tą całą TV, dla mnie staje się coraz bardziej nieporozumieniem, coraz poważniej myślę nad rezygnacją z tych wątpliwych usług.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/12/26 21:38 #18227 przez Misiek12345
Replied by Misiek12345 on topic Odp: Świąteczna telewizja
Święta prawda.

Więcej
2013/12/27 12:58 #18230 przez czekala7@o2.pl
Replied by czekala7@o2.pl on topic Odp: Świąteczna telewizja
Tylko radio, najlepiej spokojna muzyka np. jazz. Telewizja zabiera nam wolność. Używa technik przyciągania uwagi.
Pozdrawiam

Więcej
2013/12/27 19:45 #18236 przez kaczka
Replied by kaczka on topic Odp: Świąteczna telewizja
Nikt Cię nie zmusza do wykupienia kablówki, tak więc pretensje do stacji komercyjnych, że nadają reklamy nie są trafione.
Zawsze możesz płacąc abonament tv korzystać bezpłatnie z cyfrowej telewizji naziemnej z kilkunastoma kanałami.

Więcej
2013/12/27 22:06 #18238 przez ryba1
Replied by ryba1 on topic Odp: Świąteczna telewizja
typowa kaczka

Więcej
2013/12/30 08:31 #18251 przez merkaba
Replied by merkaba on topic Odp: Świąteczna telewizja
ja mam naziemna cyfrę

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas