Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla

Więcej
2013/12/11 10:53 #18131 przez KW1
Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla, Prezesa Koła Łowieckiego “Bór” w Słubicach, za to, że w założonym przeze mnie w dniu 04.01.2011 r. temacie zamieszczonym na forum portalu www.słubice24.pl pt. “Myśliwy Słubiczanin strzelił byka i twierdził, że to łania” użyłem nieprawdziwych i godzących w Jego dobre imię zwrotów, a także pomówiłem go o podejmowanie nieprawdziwych zachowań narażających Go na utratę zaufania publicznego.

Moje wypowiedzi, a także użyte przeze mnie sformułowania miały charakter oczywiście bezprawny i niczym nie uzasadniony. Oświadczam, że nie będę w przyszłości używał tego rodzaju skandalicznych i oczywiście kłamliwych sformułowań pod adresem Pana Krzysztofa Mencla.

Krzysztof Woźniak

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

• fionaa
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/12/11 11:44 #18132 przez fionaa
Replied by fionaa on topic Odp: Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla

KW1 napisał: Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla, Prezesa Koła Łowieckiego “Bór” w Słubicach, za to, że w założonym przeze mnie w dniu 04.01.2011 r. temacie zamieszczonym na forum portalu www.słubice24.pl pt. “Myśliwy Słubiczanin strzelił byka i twierdził, że to łania” użyłem nieprawdziwych i godzących w Jego dobre imię zwrotów, a także pomówiłem go o podejmowanie nieprawdziwych zachowań narażających Go na utratę zaufania publicznego.

Moje wypowiedzi, a także użyte przeze mnie sformułowania miały charakter oczywiście bezprawny i niczym nie uzasadniony. Oświadczam, że nie będę w przyszłości używał tego rodzaju skandalicznych i oczywiście kłamliwych sformułowań pod adresem Pana Krzysztofa Mencla.

Krzysztof Woźniak

Chodzi tutaj o ten temat:
www.slubice24.pl/forum/9-Miasto-mieszka%...-o?limit=10&start=30
Pytanie dlaczego przepraszasz? W jaki sposób zostałeś zobligowany do napisania tych przeprosin?

Więcej
2013/12/12 10:58 #18138 przez Twoja trauma
Replied by Twoja trauma on topic Odp: Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla
Pewnie dostał wyrok sądu albo pisemko od adwokata ;)
Ale to dobrze, że dostał po dupie, może w koncu będzie wiecej kultury i ludzie sie naucza. Tera każdy mądry wchodzi wielkie komentarze sadzi, dzieci neostrady, leją sie po pyskach. Trzeba myslec co sie pisze, bo wszedzie nas kurka wyśledzą.

• fionaa
  • Świeżak
  • Świeżak
Więcej
2013/12/12 11:20 #18139 przez fionaa
Replied by fionaa on topic Odp: Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla

Twoja trauma napisał: Pewnie dostał wyrok sądu albo pisemko od adwokata ;)
Ale to dobrze, że dostał po dupie, może w koncu będzie wiecej kultury i ludzie sie naucza. Tera każdy mądry wchodzi wielkie komentarze sadzi, dzieci neostrady, leją sie po pyskach. Trzeba myslec co sie pisze, bo wszedzie nas kurka wyśledzą.

Ja się zastanawiam czy to nie jest kneblowanie ust ludziom?

Więcej
2013/12/12 16:02 #18141 przez dreamhost
Replied by dreamhost on topic Odp: Przepraszam Pana Krzysztofa Mencla

fionaa napisał:

Twoja trauma napisał: Pewnie dostał wyrok sądu albo pisemko od adwokata ;)

Ja się zastanawiam czy to nie jest kneblowanie ust ludziom?

Jakie tam kneblowanie? Nie masz pieniędzy? Siedź cicho. Racje ma zawsze ten, kto ma kasę. ;)

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas