- Otrzymane podziękowania: 1
Ceny obecnych mieszkań z rynku wtórnego też nie są aż tak bardzo atrakcyjne w porównaniu do stanu deweloperskiego i w ogóle się zastawiam czy się pchać we własne mieszkanie póki co.Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
To nie żaden absurd. Wiesz co to podaż i popyt?bonkesku napisał: marks jak tu nie porównywać?
Słubice to mała miejscowość bez żadnego szału, co masz w tym mieście? nazistów którym czesc mieszkańców wchodzi bez mydła? to ze jest tuż obok niemiecka granicą to znaczy ze w tym mieście jest "luksus" i musimy płacić krocie za czynsz, wynajem mieszkania itp, dla mnie to jest absurd,
W którym większym mieście?w innym większym mieście jest więcej możliwości, więcej miejsc pracy etc,
Niech Ci się otwiera co tam chce ale jest jak jest.wiec nie mów ze nie ma co porównywać bo nóż mi się w kieszeni otwiera gdy to czytam...
Ty go lepiej spytaj dlaczego chce kupić w Słubicach mieszkanie skoro tu jest jaka chujnia?ru-dy wiem nic to nie wnosi do twojego tematu ale nie mogłem tego zdzierzyc...
Teoretycznie ogrzewanie z sieci miejskiej powinno być tańsze i też obawiałem się wzrostu rachunków po przeprowadzce. Mam prawie 20-letni kocioł gazowy i nie bardzo dostosowaną do obecnych trendów instalację CO, gdybym to wymienił na coś nowszego to podejrzewam, że za gaz płaciłbym sporo poniżej 200 zł miesięcznie. Ale na razie nie mam kasy na remonty i musi tak pozostać.ru-dy napisał: Do tej pory właśnie szukałem mieszkań z ogrzewaniem miejskim, bo gaz wydawał mi się drogi. Dzięki za sugestie.