Internet radiowy w Słubicach

Więcej
2013/08/26 08:10 #17192 przez chickin
Replied by chickin on topic Odp: Internet radiowy w Słubicach
od 1 wrzesnia bedzie nowy własciciel. Posiadam do niego nr telefonu ale nie ujawnie na forum z wiadomych wzgledów.

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/08/26 08:38 #17193 przez vader
Replied by vader on topic Odp: Internet radiowy w Słubicach
a nie pomyślałeś ty lub nowy właściciel, że w jego zasranym interesie leży podanie kontaktowego nr telefonu zeby moc stado wk...wionych klientow jakos udobruchac? w sumie to i tak bez znaczenia bo w miedzyczasie zainstlowalem kablowke z Vectry, mozecie na nich narzekac ale przynajmniej mozna normalnie sie skontaktowac, jest biuro obslugi, a tu w dupie wszyscy wszystkich mają

Więcej
2013/08/26 20:11 #17195 przez chickin
Replied by chickin on topic Odp: Internet radiowy w Słubicach
Na razie nie podam bo tez mam go z nieoficjalnego zródła, z tego co wiem to po 1 wrzesna kazdy otrzyma pismo dotyczace zmiany własciciela. I tez jestem jednym z tych klientów którzy potrzebuja naprawy usterki. net mi dziala ale wolniej niz za starych czasów na modemie z TPSA

Więcej
2013/09/02 18:26 #17291 przez tomek3221
Replied by tomek3221 on topic Odp: Internet radiowy w Słubicach
Ludzie dajcie jakiś znak kto to przejął, obawiałem się właśnie tej chwili gdy zaczęło wszystko wariować ..... do jasnej cholery ta firma się sama prowadzi czy jak ?!

Więcej
2017/11/15 06:43 #31051 przez myros
Replied by myros on topic Odp: Internet radiowy w Słubicach
Witam,

Czy do Kunowic jakas firma dostarcza internet radiowy? Prosilbym o namiar, z gory dziekuje,

pozdrawiam

Więcej
2020/09/21 15:56 #35911 przez ru-dy
Replied by ru-dy on topic Odp: Internet radiowy w Słubicach
cześć,
odświeżam temat. Czy w Słubicach jest jakikolwiek internet radiowy który nie miałby limitu przesyłania danych tak jak LTE?

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas