- Otrzymane podziękowania: 0
Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
dreamhost napisał: Najtańszy to jest chyba Keniger z Biedronki - 1,49 pln. I co jest najśmieszniejsze - nie odbiega "jakością" za bardzo od popularnych piw, które są 2 razy droższe. W sumie to wszystkie te Tyskie, Żubry, Lechy, Warki, Żywce i Okocimy, Carlsbergi, Heinekeny, Urquele można sprzedawać pod dowolnym brandem, bo niewiele się różnią. A jak ktoś już nieco wypije to i tak nie ma wielkiej różnicy. Taka sama, szczochowata masówka, które tylko z nazwy jest piwem :laugh: A jak ktoś się chce napić dobrego piwa to polecam wszystko z mniejszych browarów, ze szczególnym uwzględnieniem browarów Amber, Kormoran, Fortuna, Perła, Witnica, z zagranicznych ukraiński Obołon (chociaż to akurat wielki browar, ale jakość mocno odbiega na plus od naszej masówki).
heyha napisał: witam
szukam dostawcy piwa w słubicach.. tylko puszki i butelki ..
kto ma dobre ceny?
zreszta nie tylko browar ale i inni producenci,ktorych towary leza na polkach marketow,hehehe Takie myslenie to BZDURA. Cena nizsza jest spowodowana iloscia zbytu danego towaru. Wolalbys sprzedawac np 100 palet piwa dziennie za 2 zl od sztuki czy 1-2 palet za 3 zl od sztuki? Nie wiem jak jest z browarami ale wiem jak jest z Sokolowem i ich produktami dla Biedronki. W niczym sie nie roznia z tymi produktami,ktore kupisz np w Inter Marche. A wiem,bo kolezanka pracuje w Sokolowie. Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.
makarena napisał: ja28rek wedlug Twojego toku rozumowania wynika,ze kazdy browar,ktorego piwo sprzedawane jest w Biedronce badz innym markecie ma specjalna linie produkcyjna dla danego marketu
zreszta nie tylko browar ale i inni producenci,ktorych towary leza na polkach marketow,hehehe Takie myslenie to BZDURA. Cena nizsza jest spowodowana iloscia zbytu danego towaru. Wolalbys sprzedawac np 100 palet piwa dziennie za 2 zl od sztuki czy 1-2 palet za 3 zl od sztuki? Nie wiem jak jest z browarami ale wiem jak jest z Sokolowem i ich produktami dla Biedronki. W niczym sie nie roznia z tymi produktami,ktore kupisz np w Inter Marche. A wiem,bo kolezanka pracuje w Sokolowie.