Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

Więcej
2013/02/26 06:48 #15691 przez yon
Replied by yon on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
No i co się w końcu okazało z tym paliwem? Poszło w zbiornik, na ziemię, do torebki?... Przecież nie mogło wyparować prawie 30 litrów paliwa!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2013/02/26 16:46 #15703 przez ja28rek
Replied by ja28rek on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

yon napisał: No i co się w końcu okazało z tym paliwem? Poszło w zbiornik, na ziemię, do torebki?... Przecież nie mogło wyparować prawie 30 litrów paliwa!

Wychodzi z tego że auto pali 150l/100KM i dlatego w Rzepinie już nie było paliwa. :)

Więcej
2013/02/26 21:35 #15707 przez reniaATa@wp.pl
Replied by reniaATa@wp.pl on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Bez żartów. To jest markowa stacja i takich numerów tam nie robią. Ktoś robi czarny PR.

Więcej
2013/02/27 09:06 #15716 przez kierownik
Replied by kierownik on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Zapraszam na stację w celu wyjaśnienia sprawy, wszystko można sprawdzić i wyjaśnić.

kierownik

Więcej
2013/02/28 12:57 #15733 przez eM
Replied by eM on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Proponuję tankującym sprawdzac co pokazuje dystrybutor ZANIM zaczną lać paliwo do baku... To może zaoszczędzic wiele nieprzyjemności....

Więcej
2013/03/03 07:27 #15761 przez Allegro
Replied by Allegro on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Co to wgl za głupoty.

Każdy dystrybutor jest legalizowany przez państwo i zakładane są pląby.... Paliwo tam może być jedynie rozcięczane...... A tekst typu zalałam za 150 i ledwie dojechałam do rzepina jest nie na miejscu chyba ze mamy do czynienia z blondynką ( mówie o specyficznych blondynkach... Przepraszam resztę pań <3 )

Więcej
2013/03/03 10:31 #15763 przez Całyczas Miłomi
Replied by Całyczas Miłomi on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
BĄBOWO.

Allegro napisał: Co to wgl za głupoty.

Każdy dystrybutor jest legalizowany przez państwo i zakładane są pląby.... Paliwo tam może być jedynie rozcięczane...... A tekst typu zalałam za 150 i ledwie dojechałam do rzepina jest nie na miejscu chyba ze mamy do czynienia z blondynką ( mówie o specyficznych blondynkach... Przepraszam resztę pań <3 )

Głupota nie zwalnia od myślenia.

-Stanisław...

Więcej
2013/03/03 19:57 #15771 przez szabla
Replied by szabla on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Ja w kazdym razie po Waszych glosach juz tam nie zatankuje. Po co ryzykowac, skoro wokol tyle innych stacji? Co do Statoila, to uwazajcie na punkty - zbieralem je, zbieralem, i zbieralem... az pewnego razu kasjerka powiedziala mi, ze za dlugo zbieralem i punkty sie... skasowaly. Teraz zbieram na Orlenie, tam nie ma takich historii....

Więcej
2013/03/04 09:05 #15776 przez eM
Kasowanie sie punktów nie jest niczym nadzwyczajnym... Żeby nie zostać zaskoczonym takim wydarzeniem wystarczy czyytac regulaminy promocji w których bierze sie udział..

Więcej
2013/03/05 17:22 #15796 przez Micron
Replied by Micron on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!

reniaATa@wp.pl napisał: Bez żartów. To jest markowa stacja i takich numerów tam nie robią. Ktoś robi czarny PR.

I co z tego że markowa? Markowy jest tylko szyld.. A reszta zajmuje sie prywaciarz.. A jak dba tak ma.. Stacja typowo sieciowa ma całkiem inne zasady niż takie normalne stacje z firmowym szyldem.
Dla tych co zaraz będą sapać ze tak nie jest podam na przykładzie Stacji paliw BP jest tak: COCO, COFO i DODO i każda stacja jest inaczej oceniana i brana pod uwagę.
A skoro stacją zarządza prywaciarz to w jego obowiązku leży to aby zadbać o funkcjonalność stacji. A dystrybutor nie jest zwykłą pompką z licznikiem więc będzie się mylił bo to rzecz normalna ale jak często będzie to robił zależy właśnie od kierownika/szefa żeby wezwać serwis do tego urządzenia ale jak komuś zależy na oszczędnościach to takie sprawy oleje :)

Więcej
2013/03/09 06:55 #15810 przez ja28rek

szabla napisał: Ja w kazdym razie po Waszych glosach juz tam nie zatankuje. Po co ryzykowac, skoro wokol tyle innych stacji? Co do Statoila, to uwazajcie na punkty - zbieralem je, zbieralem, i zbieralem... az pewnego razu kasjerka powiedziala mi, ze za dlugo zbieralem i punkty sie... skasowaly. Teraz zbieram na Orlenie, tam nie ma takich historii....

Wszędzie punkty się kasują. Przeczytaj dokładnie regulamin.

Więcej
2013/03/11 13:06 #15826 przez mana
Replied by mana on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
Ty allegro a może ty sam jesteś blondynką bar.... :laugh: Ja też słyszałem że na tej stacji STATOIL w Słubicach dystrybutory oszukują. Słyszałem też od pracowników że właściciel (z tego co wiem to prezesik intermarche w słubicach) wie o tym i nic z tym nie robi.

Więcej
2013/03/11 20:35 #15829 przez ja28rek
Ja tam tankuję i nie widzę żeby coś lub ktoś próbował mnie oszukać. Tak że nie siejcie plot skoro słyszeliście coś od osób trzecich. Jak ktoś ma coś do powiedzenia to najlepiej jak z pierwszego źródła.

Więcej
2013/03/12 11:29 - 2013/03/12 11:35 #15835 przez mana
Replied by mana on topic Odp: Statoil w Słubicach UWAGA!!!!!
ja28ruś jak ktoś tankuje za 20zł to na pewno nic nie zauważy. :) A o tym czy się punkty kasują powinni nas informować tak jak jest np. na BP. Z tym Statoilem jednak coś musi być nie tak bo już nie raz widziałem przejeżdżając ludzi którzy grzebali coś przy rozebranych dystrybutorach. To co ja28rek czyścili je w środku(nowe )?? JASNE!
Ostatnia2013/03/12 11:35 edycja: mana od.

Więcej
2013/03/13 07:44 #15841 przez eM
Jakby te dystrybutory oszukiwały tak ze po zatankowaniu za 150 zł do Rzepina nie da sie dojechac to przy tankowaniu za 20zł tez każdy by brak zauważył...

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas