UWAGA NA WINDE W OSRODKU ZDROWIA

Więcej
2012/12/11 12:36 #14982 przez robinioska
UWAGA NA WINDE W OSRODKU ZDROWIA was created by robinioska
Proponuje wszystkim nie wsiadac do tych wind w osrodku zdrowia. Moja znajoma z malym dzieckiem wczoraj sie zatrzasnela w windzie na 30 minut az jej pomogli sie z niej wydostac.

Slyszalam juz kilka razy ze te stare ledwo sapiace windy juz nie raz zatrzymaly sie miedzy pietrami.

Zenujace jest to zeby w takim miejscu dzialaly jeszcze takie stare trupy, zwlaszcza ze budynek ten ma sluzyc ludziom i sluzy. Tylko pytanie co maja wtedy zrobic osoby niepelnosprawne jak te trupy wiecej nie dzialaja niz dzialaja?!

Please Zaloguj or Zarejestruj się to join the conversation.

Więcej
2012/12/11 14:22 - 2012/12/11 14:25 #14989 przez Pigwa
Replied by Pigwa on topic Odp: UWAGA NA WINDE W OSRODKU ZDROWIA
To prawda że windy są w opłakanym stanie.Zarządca kroi niezłe sumki za wynajem lokali ,ale jakiekolwiek prace remontowo naprawcze należą do zapomnienia.Remonty wykonano tylko tam gdzie pracuje SANEPID i firmy zewnętrzne.Pracownicy tzw.SŁUZBY ZDROWIA sami na własny koszt remontowali gabinety /i one wyglądają po ludzku/ aHOLE są nadal w opłakanym stanie. :Windy to największa bolączka bo nie wyobrażam sobie sytuacji że ktoś na wózku tam utknie....
Ostatnia2012/12/11 14:25 edycja: Pigwa od.

Więcej
2012/12/18 14:16 #15060 przez STEFIX
Replied by STEFIX on topic Odp: UWAGA NA WINDE W OSRODKU ZDROWIA
no co ty nie lubisz sportow ekstremalnych ? :lol:

robinioska napisał: Proponuje wszystkim nie wsiadac do tych wind w osrodku zdrowia. Moja znajoma z malym dzieckiem wczoraj sie zatrzasnela w windzie na 30 minut az jej pomogli sie z niej wydostac.

Slyszalam juz kilka razy ze te stare ledwo sapiace windy juz nie raz zatrzymaly sie miedzy pietrami.

Zenujace jest to zeby w takim miejscu dzialaly jeszcze takie stare trupy, zwlaszcza ze budynek ten ma sluzyc ludziom i sluzy. Tylko pytanie co maja wtedy zrobic osoby niepelnosprawne jak te trupy wiecej nie dzialaja niz dzialaja?!

Więcej
2013/01/03 22:19 #15187 przez melinda
Replied by melinda on topic Odp: UWAGA NA WINDE W OSRODKU ZDROWIA
jestem mamą niepelnosprawnego dziecka , powiem tylko że te windy i tak śą do bani bo ledwo tam sie mieszczę ( mimo że jestem bardzo szczupla) razem z dzieckiem we wózku :/
Powinni w końcu cos z tym zrobic tylko jak zwykle nikt nie myśli o niepełnosprawnych :/ a ja nie mam siły wnosić dziecka z wózkiem na 3 piętro :/

Więcej
2013/01/05 12:13 #15212 przez rere12
Replied by rere12 on topic Odp: UWAGA NA WINDE W OSRODKU ZDROWIA
melinda zgadzam się z tobą mam tak samo dziecko niepełnosprawne 8 lat waga 33 kg i co nikt się tym nie martwi ale to tylko kropla w morzu pełno jest ograniczeń dla takich ludzi. mam tylko nadzieje że z czasem to się zmieni

Słubice24.pl

Rzetelne, obiektywne i najczęściej odwiedzane źródło informacji o Słubicach. Newsy, komentarze, zdjęcia, relacje, ogłoszenia, forum dyskusyjne. Zapraszamy!

Zajrzyj do nas